Milyen munkat keressek, hogy netto 120-130000 ft-ot
keressek?
Tanulj meg németül és menj folyami hajóra. Az egyik ismerősöm 3 hónap alatt alap nyelvtudásra felhozta magát (ötévötnylev alapján tanulta meg a nyelvet) és most hajón dolgozik. Először mosogatott, most már felszolgáló. 280 ezer Ft-ot kers (900 euró) és szinte az összeset félretudja tenni.
Én nem végezném, mert hihetetlen monoton, zárt és én megőrülnék.
2014. aug. 18. 21:10
2/11 A kérdező kommentje:
Nos...csaladi gondok vannak,sajnos eddig a ferjemtol fuggtem, most is, nem nagyon akarta, hogy a sajat labamra alljak, mintha ez frusztralta volna, vagy felne, hogy jobb vagyok, mint o. Elszurtam. 2 gyerek van. Szivesen tanulok, akar nyelvet is, de abszolut gozom sincs mit dolgozhatnek. En meg nem is eltem. :( Elegem van a befizetetlen csekkekbol, rank gyulik a fizetnivalo, mert mindig a szamlak az utolsoak,a penzt persze o kezeli. Multkor azert magyarazott,mert az epp aktualis csekket is befizettem(szerinte raert volna). ELEGEM VAN! Foleg ebbol a kiszolgaltatott helyzetbol.
3/11 A kérdező kommentje:
3 honap alatt a nullarol tanulta a nyelvet? Mi ez a modszer?
Faterom 60 éves volt, férfi, csúnya, mogorva és még érettségije sem volt, mégis megkeresett ennyit. Szóval az általad leírt szempontok nem sokat jelentenek munkakeresésnél, hacsak nem olyan munakörben akarsz dolgozni, ahova dekoratív hölgyeket keresnek...
2014. aug. 18. 21:21
5/11 A kérdező kommentje:
???
Bizonyos munkakoroknel nem hatrany, ha az ember meg tud jelenni. Csak ezert irtam.
6/11 A kérdező kommentje:
A legutobbi munkahelyemen evyik fo szempont volt (eskuvoi ruhaszalon). De a ferjem megkeseritette azt a par honapot is, mert 6 oraban "csak" 75 ezret kerestem, inkabb a gyerekekkel ,ettem volna,minthogy nagyszulo,sogorno vigyaz rajuk. :(
Nekem olyan ismerősöm is van aki 200 + ezer Ft-ot keres 8 általánossal egy gyárban, de viszont tönkremegy mellette, mert olyan a munkakörülmény.
ötévötnyelv.hu Keress rá, nekem is sokat segített nyelvtanulásnál. 6 hónap alatt egy stabil beszélő szintre felhoztam magam angolból, jóformán a nulláról.
Gyerek mellett akkor nem jó a hajó, mert ott 6-8 hónapot a vízen vagy.
2014. aug. 18. 21:31
8/11 A kérdező kommentje:
Tanar nelkul, segitseg nelkul 6honap alatt tanulltad meg? Hu,ugyes vagy! Maris utananezek, koszi a tippet. Vonzalmam leginkabb olasz tolmacskent lenne dolgozni, vagy barmi amihez olaszul kell tudni. Akar tanitani is.
Első körben célszerű lenne elválni ettől a drága despota baromtól, aki a férfiasságát azzal próbálja bizonygatni, hogy nem ad pénzt a feleségének, meg minden miatt cseszegeti. A pofámról lesülne a bőr, ha ilyen férfi lennék.
2014. aug. 18. 22:34
10/11 A kérdező kommentje:
Elvalnek,de neki koszonhetoen semmim sincs. Meg eladhato ingatlan se. Otthonrol meg hozza menekultem,hozzateszem,akkor nem volt ilyen.Elunk mi amugy egesz jol, csak epp nincs penz mert 10 eve folyamatosan a vallalkozasat fejleszti. Mondjuk jo uzletember, de borzaszto vele elni, pocsek a termeszete,olyan, mint egy 5 eves, sertodos ovis kislany.Szinte utalom. 2 gyerek utan 10bol 9 pasi utanam fordul,o meg elhizott, mint egy diszno. Pedig nem koltok magamra,se fodrasz,se kormos,se tornazni... :(
Kapcsolódó kérdések: