Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy keressek pénzt 13 évesen?

Hogy keressek pénzt 13 évesen?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy telefont, de éppen nincs szülinap, se névnap, ami segítené a helyzetemet, hogy ki tudjam fizetni. 13 éves vagyok, és valami esetleges "munkát" szeretnék, amivel némi pénz össze tudnék szedni. Nem lakom kertes házban hogy a füvet nyírjam, ezért kérem a tanácsotokat. Körülbelül 70 ezret költenék a telefonra, és nem újonnan venném hanem használtan, ki is néztem egyet. A szüleimtől nem nagyon kérnék erre pénzt, szeretném egyedül megoldani, hogy akár jobban is megbecsülhessem a telefonom. Köszönöm előre is a válaszokat, (az értelmes válaszokat). :) (remélem értékelhető a megfogalmazásom, és látszik hogy nem egy 13 éves ripacs vagyok)

2014. aug. 13. 22:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ne akarj 13 évesen használt 70 ezres telefont.

Meg kell tanulni, hogy az életben nem kapunk meg mindent azonnal.

Adhatnék tippeket, de azzal csak aprópénzt keresnél.

2014. aug. 13. 22:48
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

nem tudom h milyen telót érdemes megvenni használtan 65-70e ftért...

a használt teloval sokan rácsesztek már, és nem csak azért mert elromlott a teló...

2014. aug. 13. 22:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Valahogy mindig úgy éreztem hogy nem azok közé tartozom akik megkapnak mindent. Sőt. Nagyon nem oda. Most az egyszer megengedném magamnak, hogy legyen telefonom, legalább is egy jó telefonom. Hallgatom mindig az osztálytársaim vihogását, hogy én ezt kaptam, te meg azt, de jó nekik, én meg a háttérbe voltam mindig. Na mindegy ... ezt is megvonom magamtól.
2014. aug. 13. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Én is szegényen nőttem fel, még a ruháim nagy részét is a vöröskereszttől kaptam...

Mégis középpontban voltam az osztályban. Na nem a hülye gazdag sznob csoport középpontja. Hanem a "mindenki más"-é.

És 30 évesen boldog családdal, házzal kocsival nem érzem azt, hogy kevesebb lennék bármelyik volt osztálytársamnál.

Pedig én 10-es koromban(16 évesen) vettem használtan az első telefonom, ami ilyen volt:

[link]

És annyira büszke voltam, hogy nekem telefonom van!

1-es voltam

2014. aug. 13. 23:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Én se vagyok lejjebb az osztályban, mint bármely ember. Mondhatom én is hogy központba vagyok, de egyenlőre maradjunk a témánál.
2014. aug. 13. 23:27
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Tök mindegy mennyi a telefon, legálisan úgysem tudsz pénzt keresni. Innentől tök mindegy hogy milyen telefon az ami neked nem lesz.
2014. aug. 14. 11:45
 7/13 anonim válasza:
69%
Ezt ajánlom és nem is használt [link] azt ajánlom próbáld azt,hogy apránként gyüjtesz pl:1mosogatás 100ft 1 szoba felporszivózása 100ft stb. Meg ilyenek ha naponta 300ft gyüjtesz akkor havonta 9000 ret is gyüjthetsz de ha szorgalmas vagy akkor a dupláját is.
2014. aug. 16. 09:59
 8/13 anonim ***** válasza:
21%

Manapság még a felnőttek, érettségivel se találnak munkát. Ha igen, akkor sem válogathatnak, hogy jó vagy nem, azonnal le kell rá csapni. 13 évesen örülj, hogy még nem kell dolgoznod. De komolyan 70K egy használt telefonért? Hello, egy felnőtt fizetésből nem veszel egy hónap alatt (ugye a kiadások miatt).

A kérdésedre rátérve (nem téma). A kérdésben feltűntetted, hogy 13 vagy. Az utolsó sorban, meg hogy nem vagy. Komolyodj még egy picit, és játssz a babákkal. Mint minden normális gyerek! Nem, nem mai elfajzott, túlfestett, divatőrült, menőcuccos gyerek.

Egek... 13 évesen engem hol érdekelt már, hogy milyen a telefonom, tökre jól elvoltam. Még csak nem is lehetett bővíteni a memóriáját.

Most vagyok 17 éves, szóval ez 4 éve volt. Ma meg már a képébe röhögök annak, aki a telefonjával dicsekszik. Mert felesleges. A telefon arra való, hogy telefonáljunk vele. A kapcsolattartásra meg hidd el, ott van a külvilág.

2014. aug. 18. 21:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem van egy módszerem, amivel, ha ügyes vagy rengeteget kereshetsz. TŐZSDE! Na jó, nem egészen igazából a FOREX termékekkel van szó (CFD, deviza). Viszont kell hozzá tudás és tapasztalat. Meg 18+ munka, de megkéred a szüleidet, hogy hozzanak létre egy accountot, akkor tulajdonképpen te is csinálhatod.

Itt tudsz tanulni:

[link]

+ ajánlom még az elemzésközpont videóit a youtube-n.

+ pár link, ahol találsz például elemzéseket:

[link]

[link]

[link]

Itt is tudsz valamennyit tanulni, meg ha már jól megy a tőzsdén kívüli termékekkel a kereskedés, akkor tudsz venni itt tőzsdetagságot:

[link]

2014. aug. 19. 12:00
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Persze, majd pont az a 13 éves gyerek fog tőzsdézni akinek 70ezre sincs.
2014. aug. 20. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!