Hogy keressek pénzt 13 évesen?
Részben igazad van, részben viszont tévedsz.
Pont az a lényeg, hogy nem tőzsdéről van szó, hanem OTC piacról. CFD-nél pl. van tőkeáttétel, aminek segítségével (pl. Plus500 platformon) 200-szoros a tőkeáttétel, azaz ha letétbe van 100 FT, akkor is tudok venni 20000 FT értékű értékpapírt, ami azért lényegesen jelentősebb, persze ennek megfelelően 200-szor akkorát lehet BUKNI is, ezért érdemes beállítani egy automatikus veszteséges zárást, pl. ha 2000 FT-ot bukik, mert az még nem olyan vészes.
Nyilván ha most kezdene bele, az olyan lenne, mint a lottó, bele kell tanulni, sokat gyakorolni demó verzióba és ha már megy, akkor is a biztos (szinte biztos) nyereséges értékpapírba fektetni (persze ez nem jár akkora nyereséggel, mint egy kiszámíthatatlanabb értékpapír, de inkább ez, minthogy elveszítse a pénzét).
ne okoskodjatok már, ő dolga..:)
inkább segítenétek neki..
de nem, természetesen mindenbe bele kell szólni..
A tőzsdét semmi képpen ne vállaszd. Olyan mint a lottó, minden pénzedet el veszi, ha pedig nyersz akkor addig tőzsdézel tovább amíg azt el nem veszted. Nem véletlen 18+. Telefont semmi kép se vegyél használtan. (Saját tipp)
Pl. A Xiaomi Redmi 6 volt 32000 ft amikor legutoljára megnéztem és azóta eltelt másfél év. Mindenképpen ajánlanám a Xiaomi telefonokat (nyugi nem a sponsor-om), mert nekem nagyon bevált. 8 magos proci 3 gb ram. Összegezve elég gyors mondjuk Minecraftnál, vagy GTA San Andreasnál. (Egyébként a pénzkereséssel én is megszívtam egy párszor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!