14 évesen hogy keressek pénzt a számítógépen?
Elsővel értek egyet. Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak dolgozni, csak pénzt szeretnének kapni.
Csak az a gond, hogy az emberek nagy része is ilyen, nem csak a tizenévesek. Hozzám is rengetegen jelentkeznek munkára, és mikor elmondom nekik mit kell csinálni, már nem is érdekli őket. Pedig nem emberek zaklatásáról vagy nehéz fizikai munkáról van szó.
Kérdező: keress fel olyan oldalakat, ahol diákmunkák vannak, és azzal foglalkozz inkább. Ha tágabb értelemben vesszük a kérdésedet, az interneten találnál magadnak munkát, ahol valószínű, hogy többet keresnél, mint 3-5 000 Ft..
Készíts egy youtube fiókot tölts fel 20-30 videót várj míg mindegyik eléri a 1000-100.000-res nézetséget majd itt ez az oldal: [link] ide beregisztrálod a csatornád nevét majd kösd meg a szerződést és ki írja hogy havi hány dollárt fogsz kapni persze nézetségtől függ.
És kapod a pénzt és nem kell ott ülni elötte órákat hanem csak a legelején remélem segítettem :)
Na jó figyu!!!!!
A napom azzal telik hogy segítek a nagyszüleimnek és este biciklizek.
Próbáltam munkát keresni de a jól fizetők beteltek.
Különböző cuccokkal kereskedtem de egy bolt bebuktatott.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!