Mit csináljak, hogyan keressek munkát?
A munkanélküli hivatal segíti a tanulást igen. Ezekhez nem kell semmi, csak érettségi:
- jegyellenőr
- árufeltöltő áruházban
- utcaseprő
- vonat, hév, villamos, metróvezető
- takarító
stb.
Hát azért tudtommal a metró, villamos stb. vezetőknek igen is kell végzettség. Ha nem kellene az olyan lenne, mintha te jogosítvány nélkül vezethetnél autót...
De amúgy kérdező igen, ha pl. budapesti vagy, akkor a bkk keres jegyellenőröket: [link]
Bár kíváncsi vagyok én arra a "versenyképes juttatási csomagra" :D
Köszönöm szépen a válaszaitokat, eléggé kilátástalannak látom a helyzetem, de hát én csesztem el. Jegyellenőr nem lennék semmi pénzért, lehet válogatós vagyok de azt nem, akkor inkább éhen halok. Tegnap előtt voltam ingatlanközvetítői állásinterjún, lejöttek a metróba a kallerok, szó szerint bűzlöttek, az egyiknek több füle volt mint foga, néhány utast meg is büntettek, gondolhatjátok mennyire szeretik a kallerokat, szóval azt soha!
Annyit megköszönnék még ha esetleg valaki letudná írni hogy a munkanélküli hivatal az hogyan zajlik le? Bemegyek és akkor ki kérdeznek hogy mit akarok dolgozni? Vagy nagyjából felmérnek és a hozzám ideális?! munkát keresnek? És ha esetleg ők tudnak nekem szerezni akkor azt el kell vállalni még akkor is ha napi 6 órát kell érte utaznom?
A munkanélküli hivatalból majd elküldenek a p!csába vagy jobb esetben kaphatsz közmunkát a cigányokkal...
...esetleg majd "értesítenek"...
Tanulj meg angolul és németül és csinálj egy piacképes okjt...különben besz0ptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!