Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti kihasznalnatok a helyemben...

Ti kihasznalnatok a helyemben ezt a lehetoseget?

Figyelt kérdés
Van egy brazil ismerosom. Kulfoldon baratkoztunk ossze. Most hazament es talalt munkat es kellene meg ember ezert ram gondolt mert tudja hogy szeretek utazni a munka miatt meg sok helyre eljutnank. A problema az hogy kozben dolgozni kezdtem de ez sem fog sokaig tartani. Viszont nem tudom hogy merjek belevagni vagy nem? A csaladomban senki nem az a kalandvagyo ember szoval nem tudom mit szolnanak hozza de szerintem ellenezni fogjak. A pasival flortolgettunk is egymassal csak megszakadt a dolog a hazautazas miatt. Ti mit tennetek? 26 N
2014. szept. 6. 12:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, mit szeretnél? Hogy rábeszéljünk?

A GYK közönsége vegyes. Fiatalok, idősek, férfiak, nők. Eltérő ízléssel, vágyakkal, neveltetéssel, más véleménnyel.

De amikor egy kérdésben szinte MINDENKI ugyanazt mondja, akkor miért nem gondolkozol el rajta, "hogy nahát, igazuk lehet?"

2014. szept. 6. 13:34
 22/24 anonim ***** válasza:
Ezt a "helyzetet" ő használná ki, nem te.
2014. szept. 6. 13:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem mennék. Felületes ismerősök vagytok csak, nem bíznék meg benne. Ha egy közeli országba hívna, akkor esetleg, de Brazíliában nagyon megütheted a bokádat. Melyik városról lenne szó? Egy nagyvárosban ha normális környéken szeretnél lakni, az nagyon sokba kerül.
2014. szept. 6. 14:49
 24/24 anonim ***** válasza:

26 éves nőként, spanyol tudás nélkül nélkül ez azért kicsit necc. Ha kimész, mindenképp egyeztess a konzulátussal, legyen ember, aki itthonról jelenti, ha nem lépsz vele rendszeresen kapcsolatba, ne add ki az útleveledet egy kis időre se, és legyen annyi pénzed, hogy tök egyedül kihúzd egy hónapig, illetve haza tudj repülni. Még az EU-n belül is rá lehet erre fázni, Dél-Amerikában meg pláne.

Mivel benne volt a kérdésbe: én nem mennék ki.

2014. szept. 7. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!