Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti kihasznalnatok a helyemben...

Ti kihasznalnatok a helyemben ezt a lehetoseget?

Figyelt kérdés
Van egy brazil ismerosom. Kulfoldon baratkoztunk ossze. Most hazament es talalt munkat es kellene meg ember ezert ram gondolt mert tudja hogy szeretek utazni a munka miatt meg sok helyre eljutnank. A problema az hogy kozben dolgozni kezdtem de ez sem fog sokaig tartani. Viszont nem tudom hogy merjek belevagni vagy nem? A csaladomban senki nem az a kalandvagyo ember szoval nem tudom mit szolnanak hozza de szerintem ellenezni fogjak. A pasival flortolgettunk is egymassal csak megszakadt a dolog a hazautazas miatt. Ti mit tennetek? 26 N
2014. szept. 6. 12:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
:D Hat az utolso kommented alapján igen nagy marhaság lenne kimenni.
2014. szept. 6. 12:35
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy olasz barátom, már két éve ismerem, hosszabb időt is töltöttünk együtt, sokat beszélgetünk, így ha ő hívna, gondolkodás nélkül mennék.

De ilyen felszínes ismeretség esetében biztos nemet mondanék, mert tuti, hogy csak kihasználna és kidobna, aztán mehetnék, amerre látok. És ez még a jobbik eset. Ki tudja, milyen munkára gondolt...

2014. szept. 6. 12:40
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem valoszinu hogy kidobna a munkahoz angol nyelvtudas kell egy cegnel tehat nem ilyen ketes munka.
2014. szept. 6. 12:43
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetsz ennyi idosen ennyire butuska? Nem ismered a mondást, hogy messziről jött ember azt mond amit akar? Tudod mit? Gyere hozzánk, itt is eleg az angol tudás, lakhatsz nálam. En ugyan nem Brazíliában elek, hanem Hollandiában, de amúgy semmi gond, bízhatja bennem.
2014. szept. 6. 12:45
 15/24 anonim ***** válasza:

Ha annyira biztos vagy benne, hogy összejöttetek volna,akkor utazás előtt 1napra is összejöhettetek volna :)

Én nem mennék.Ki tudja,lehet bajba keverednél ott kint.

2014. szept. 6. 12:54
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem ilyen par hetes ismeretseg de olyanrol nem hallottal hogy a korulmenyek miatt nem tudtunk osszejonni? Nem vagott at mig Nagy-brittaniaban voltunk Braziliaban meg biztos at akar vagni. Haza kellett utaznia mert nem volt munka meg a csaladjaban is voltak problemak. De ha nem erdekelnem nem keresne mindig amikor raer.
2014. szept. 6. 12:55
 17/24 anonim ***** válasza:

Tehat a tobbseg szerint nem kellene menned, szerinted meg igen. Akkor mi is a kerdes?

Mellesleg ha nem parhetes ismerettseg, akkor hogyhogy nem jottetek ossze?

2014. szept. 6. 12:58
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

De te most minket akarsz meggyőzni? Akkor minek teszed fel a kérdést?

A legtöbben, akik nem a te fejeddel gondolkodnak, nemet mondtak a kérdésedre, te pedig minden beírásoddal ellenkezel.

Akkor menj.

ÉN nem mennék. Nem laknék felszínes ismeretséggel senkivel, túl messze is van, hogy hazajöhessek bármikor.

Hogy megkeresett munkalehetőséggel - kedves, de ennyi.

2014. szept. 6. 13:05
 19/24 A kérdező kommentje:
Ez egy kicsit bonyolult tortenet. Mielott megismertem vege lett egy tobb eves kapcsolatomnak eleg csunyan, nem akartam pasizni. Megismerkedtunk ereztem hogy tetszek neki munka utan mindig hazavitt csak akkor meg nagyon megviselt ez a szakitas. Mikor hazament mar megbantam hogy nem jartunk de o mindig keres es nem hiszem hogy barmi rosszat csinalna velem.
2014. szept. 6. 13:07
 20/24 anonim ***** válasza:
26 évesen ha ennyire naív vagy,hát menj!
2014. szept. 6. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!