Ha egy üzletbe visszaviszem az árut /deichmann mérethiba pénzt adnak vissza, ők adják ezt a lehetoseget/ és elkeri a személyim lakcímkártyám az szabalyos? Mert h&m ben pont mondtak hogy nem kérhetik el csak bediktalasra megy
Engem az érdekelne hogy joga van e elkérni? És hanigen milyen rendelet jogszabaly alapján? Mert neki annyi volt az indoka hogy mert kp.t ad vissza. Hát kpval is fizettem még sem kértem én el hogy kinek adom a pénzt...
És főleg az érdekel hogy akkor a h&m be meg miért tanítják azt a menedzserek az eladóknak hogy nincs jogosultságuk élkérni csak megkérdezni. A jogi része érdekel a szablályok. Mert be akarom panaszolni az eladóta deichmannál. 1. A stílusa miatt. 2. Emiatt hogy jogtalanul kérte el
Joga van elkérni. Mindenkinek van joga elkérni, csak míg a rendőrnek köteles is vagy odaadni, addig másnak nem...
Azt már a bolt dönti el, hogy ő mihez köt adott szolgáltatást. A boltos elkérheti, te megtagadhatod, hogy odaadd, ez esetben meg ő megtagadhatja az adott szolgáltatást.
Ilyen egyszerű. Amúgy pont az ilyenek miatt, mint te, akik hordják haza "kipróbálni" a cuccokat, van értelme. Pláne, amit említettek: és ha lopott az adott áru?...
5,ez egy lehetoseg hogy otthon probald fel kulfoldon evek ota mindenhol igy van s nalunk is nehany üzletben. Egyébként jogasz rokonnal beszltem most aki elmondta hogy nem nincs joga hozza, sa z ütletnek sem lenne joga ehhez kötnie a visszavásárlást , ez így nem szabályos.ilyen belso szabalyt nem hozhat.
O fogja megirni a panaszlevelem. Gondoltam megirom hatha kesobb erint valakit ugyanez a dolog. 5.amirol te irsz az a más , itt csak sima visszavetelrol van szo amit ők adnak hazavihetsz akar 2-3 méretet is es otthon eldontod melyik jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!