Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 hónapja nem találok munkát,...

3 hónapja nem találok munkát, most találtam egyet, de nem biztos hogy azt tudnám csinálni, ezt mondtam is neki. Azt mondta ha nem vállalom be, akkor elhagy és ma nem jön haza. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 08:05
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Nem akarom megítélni hogy a feleséged reakciója milyen. Ezek a dolgok általában összetettebbek annál hogy az ember pálcát törjön valaki felett, aki ilyet mond.

Egy dolog biztos: hogy ha elvállalod most ezt, vagy akármilyen munkát is, az csökkenti a kiszolgáltatottságodat, valamint (elvileg) az önbecsülésed szempontjából sem mellékes, ami további -jobb- munka megtalálásáhou is jól jöhet, aminek megkeresését tovább folytathatnád minden további nélkül, már az első munkában töltött percedtől elkezdve. Ha a őszinte akarsz lenni magadhoz, -szerintem legalábbis úgy tűnik hogy- nincs túl sok választásod...

2014. szept. 4. 09:35
 22/25 anonim válasza:
Érdekes hogy sokan írtátok a feleségem reakcióját.Nem tudom miért reagál így,nem iszom,nem kocsmázom,nem járok el haverokkal,szorgalmas ember vagyok,minden káros szenvedélytől mentes.Soha nem bántottam,sem testileg sem lelkileg.Nem használom ki anyagilag,se sehogyan.Mindent megosztok vele,nincs titkom elötte.Nem fukarkodom elötte,mindent megosztok vele,én úgy vagyok vele,ami az enyém az az övé is.Legyen az lelki vagy anyagi dolog.
2014. szept. 4. 09:48
 23/25 A kérdező kommentje:

Na ez hogy lehet?Az előző írásom úgy jelent meg mintha nem én írtam volna.Amúgy a kérdést miért kellett átteni ebbe a kategóriában?

Ez nem éppen üzleti kérdés.Legalábbis nekem a házasság nem üzleti kérdés.

2014. szept. 4. 09:55
 24/25 anonim ***** válasza:

Nehéz írás alapján eldönteni, hogy kinek van igaza. Két lehetőséget látok:

Alkalmatlan vagy a munkára. Bár minden elvállalsz, két nap után rájössz, hogy itt dolgozni kéne, aztán valamikor próbaidő alatt dobbantasz.

A feleséged egy undorító szemétláda.

Az előbbi esetben tessék felnőtt ember módján viselkedni és vagy szerezni egy jobb lehetőségeket biztosító végzettséget, vagy megfogni a munka végét.

Az utóbbi esetben hagyd el, és keress magadnak egy normális nőt.

2014. szept. 4. 18:27
 25/25 anonim ***** válasza:

"Amikor elmentem interjúzni,össze vissza ijesztegettek,hogy ez kemény munka ám,meg hogy itt egy régi csapat dolgozik és hogy nehezzen fogadják be az embert,meg hogy volt aki csak egy napig dolgozott ott.Szóval egy kicsit elvették ezekkel tőle a kedvem."

Kedves kérdező ugyan ezzel a szöveggel a múltkori kérdésedben azt írtad a szüleid akarnak ezért kidobni otthonról. Most pedig hirtelen saját lakás + feleség is lett???

Eldönthetnéd már végre!

2014. szept. 4. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!