Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bevállalnál egy olyan munkát,...

Bevállalnál egy olyan munkát, ahol már az interjún ijesztegetnek, hogy pl a régi kollégák nehezzen fogadnak be? Vagy azt mondanád, hogy legalább őszinték veled?

Figyelt kérdés
Burkoltan utalnának rá,hogy van egy régebben ott levő csapat és nehezzen fogadnak be,legalábbis ahogy burkoltan mondták az jött le nekem.
2014. szept. 4. 06:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én a mostani munkahelyemre cégen belüli áthelyezéssel kerültem, korábban mindenfélét hallottam, hogy sok egós köcsög nő, mindenki b...ogatja egymást, stb.

Jóban voltam azzal aki közvetlenül előttem volt ott, ő is mesélte, hogy különösen az egyik felettes mekkora egy szemét kötekedő r.banc, hogy mindennap túlórázik és kajálni se hagyják elmenni. Előtte is rendszeresen cserélődtek az emberek, mert senki nem bírta vagy a kollégákat vagy a munkatempót.

Ehhez képest nekem nincs bajom a feletteseimmel, kollégákkal - mondjuk a munkám miatt többet nézem a monitort, mint őket.

Tényleg vannak akik nem bírják egymást, de szerencsére én kimaradok, nem vagyok valami kötekedő típus, de barátkozó sem, így nem hiányzik, hogy jópofizzunk-pletyizzünk.

Szóval az ember a munkahelyére dolgozni megy, meg mindenki valaha új munkatárs volt. Majd 1 év múlva jön egy még újabb, akkor nem Te leszel a zöldfülű.

2014. szept. 4. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!