Szerintetek melyek a legszebb/leggyönyörűbb vagy legérdekesebb angol női nevek?
Figyelt kérdés
Régi,új bármilyen!2014. júl. 6. 20:40
1/16 anonim válasza:
Legkedvesebb nevek számomra:
Luca-Gerda, Csinszka-Anna
(a Zselykét is szeretem, meg az Abigélt, de ezekről lebeszélt a párom)
2/16 anonim válasza:
Nekem a Jennifer/ Jenny volt a kedvencem mìg a kisebbség el nem kezdte hasznàlni.
3/16 A kérdező kommentje:
Nekem az Aurora,Luna, Isabella, Natalia,Elisabeth,Sarah,Eleanor,Hope és még néhány :)
2014. júl. 6. 21:00
4/16 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem a ritka neveket!
2014. júl. 6. 21:01
5/16 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm úgy hívják, Erin Rose. Szerintem gyönyörű a neve. A másikat Jadelynnek, szerintem ez is nagyon szép, ő csak Jade-ként használja. Egyébként tetszik az Esmée is, bár az francia.
6/16 A kérdező kommentje:
Meg az Amelia, Abigel is szerintem szép!
2014. júl. 6. 21:03
7/16 anonim válasza:
Amelia, Lia, Melissa, Holly azthiszem :D
8/16 anonim válasza:
Az én angol rokonaim-Shelly,Jody,Gay és Sienna,és volt egy Sandra nevú nagynénim
9/16 anonim válasza:
Amy, Cassie (v Casey), Celia, Claire, Drew, Elinor, Eowyn, Freda, Ginny, Gwyn, Hailey, Holly, Keira, Kiara, Licia, Lily, Mira, Olivia, Paige, Peony, Perdita, Raven, Selby, Serenity, Sessy, Temperance, Willow, Yolanda, Zoey
10/16 anonim válasza:
Nekem az Anastasia nagyon tetszik. Nem tudom angol-e, de szerintem szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!