Melyik munkát vállalnád el az alábbiak közül?
A raktárosnak miért kell a szabadban lennie folyamatosan? Nem a raktárban dolgozik?
Azért kell szabadban lennie,mert ez egy telephely,ahol mindenféle építési anyagot tudnak a szabadban tárolni.Amit nem,ahhoz van egy fűtetlen csarnok,aminek csak teteje és oldala van.Szóval télen ugyan olyan hideg van és még huzat is.Melegedni nem mindig van idő,mert nagyon sok munkája van a cégnek.Egyfolytában jönnek a kamionok és a vásárlók.
Ez szeméylfüggő. Mindenki maga tudja mit bír jobban. Felöltözni fel lehet, az még kevésbé baj, meg az autónál ugyaott ott a jó vagy rossz idő, ki-be kell ugrálni a kocsiból...
De állandóan úton lenni nem csak stresszes, hanem ha magam figyelek és tudok vezetni is, állandó veszélynek vagyok kitéve, mert őrült módon közlekednek más emberek, szóval én azt nem nagyon bírnám.... Akkor már inkább lenyelném a rögzített munkaidőt...
De más meg máshogy van ezzel. Mást nem zavar az állandó veszély és még szereti is a közlekedésben a zűrös szitukat , azokat túlélni, bármi... Viszont állandóan vannak napközben elintéznivalói, és meghalna, ha 8-16ig sehova se mehetne...
nem vagyunk egyformák.
ma 12:30
Fentebb leírtam.Ez egy telephely és olyan építési anyagok vannak,aminek nem muszáj zárt raktár.Egy bizonyos részének kell,de az sem teljesen zárt és még fűteni sem kell,mert elég ha csak az esőtől védi és hótól.Szóval a csarnok is félig nyitott,csak teteje van és oldala,a másik két oldala nyitott,tehát ha hideg szél van,iszonyat nagy huzat van ott.
ma 12:44
Az igaz ezt én is tapasztaltam a környezetemben hogy aki egyszer beállt sofőrnek az nehezzen száll ki onnan.Egy ismerős az egyetemet hagyta félbe,csak hogy 2-3 évig elmegy kamionozni,már 15 éve ott ragadt a kormánykerék mögött.Amit a mai napig bán.Abban a 2-3 évben nagyon sok pénzt keresett nemzetközi fuvarokkal,onnan pedig már nem volt visszaút,annyira hozzászokott,hogy onnan már nehéz volt visszamenni az egyetemre.
Szerintem is személyfüggő.
Van, akinek a fix munkaidő jobb, van, akinek a viszonylagosan nagyobb mozgástér. (Mert a futároknak ez a "szabadság" azért illúzió...) Azt gondold végig, hogyan szeretnéd eltölteni a napjaidat, mert ez két teljesen eltérő stílusú munkahely.
Én a futárkodást választanám (ha e közül a kettő közül kettő közül kellene választanom), még akkor is, ha mindent összevetve kockázatosabbnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!