"Etikátlan" ha felmondok 2 hét után?
Lehet h furán hangzik, de lelkifurdalásom van..
Júniusig dolgoztam az előző munkahelyemen, utána augusztus közepén elhelyezkedtem a mostani helyen. Ez nem a végzettségemhez kötődik (de ezt tudták is, az interjún is megbeszéltük, direkt úgy vettek fel h direkt jó h más területről jövök (másik 2 embert is így vettek fel velem egyidőben), mert így formálhatóbbak vagyunk, nem hozzuk ugye magunkkal a régi ismereteket, berögződéseket... Tehát a betanításnál tiszta lap vagyunk.
Nagyon rendes a főnök is, most még ez a 2 hét nyugisabb volt, a területen amiben dolgozunk ilyenkor augusztisban pangás van.. Ez mondjuk a betanulásnál direkt jó volt h nem rögtön a mélyvízbe dobtak minket..
De pl a másik 2 kollegához képest én kicsit lassabbnak, bizonytalanabbnak is érzem magam.
Lesz most interjúm is jövő 7en, amiben nagyon bízom, nem fizet többet mint a mostani (egyébként itt se túl jó a fizu de később talán lenne esély emelésre), de ez az új hely meg nem 100%..
Tudom az is felelőtlenség a bizonytalanba fejest ugrani..
Egyébként kitartó típus vagyok, csak ez a helyzet most valamiért nem OK nekem. Emiatt is rosszul érzem magam h 2 hét után "feladom".
De én nem érzem ezt a helyet magaménak, a szeptembertől előre félek.. Az már nagyon durva lesz és aggódom h nem igazán fog ez nekem menni.
Az a baj h tul.képp én ezt eleve átmeneti megoldásnak szántam, szóval valahol az elején éreztem h csak addig leszek amíg jobb nem adódik.. Persze ezt így a főnökéknek nem mondtam.
Könnyebb lenne ha a főnök egy idióta valaki lenne, de tényleg olyan rendes meg támogató..
Tudom hülyeség h 2 hét után lelkifurdalást érzek, de nehéz lesz eléjük állni és közölni..
Mivel próbaidős vagy, bejelentheted akár pénteken is, hogy hétfőn nem mész. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ők is lazán kirúgnának, ha arról lenne szó.
Viszont szerintem 2 hét után eldönteni, hogy sz.r vagy, iszonyat elhamarkodott. Mikor a mostani munkahelyemen kezdtem, négyen voltunk újak, és az első 3-4 hétben én is nagyon gyengének gondoltam magam a többiekhez képest, sőt az is voltam, később elmondták, hogy gondolkoztak rajta, hogy próbaidő alatt kirúgnak. Aztán egyre jobb lettem, egyre több kérdéssel fordultak hozzám, egyre több dologban kérték ki a véleményemet, és 10 hónap után kisfőnök lettem. Szóval még belőled is lehet bármi, csak ne parázd túl, mert annál nincs rosszabb! Nekem is van egy új kolléganőm, aki nem lenne rossz, de mindentől fél, hogy elrontja, kb nem mer megírni egy emailt, mert mi van, ha rosszul fogalmaz.. és rendkívül idegesítő, hidd el.
utolsó
ebben igazad van:P Bár ne lennék ennyire lelkizős.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!