Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » "Etikátlan" ha felmondok 2...

"Etikátlan" ha felmondok 2 hét után?

Figyelt kérdés

Lehet h furán hangzik, de lelkifurdalásom van..

Júniusig dolgoztam az előző munkahelyemen, utána augusztus közepén elhelyezkedtem a mostani helyen. Ez nem a végzettségemhez kötődik (de ezt tudták is, az interjún is megbeszéltük, direkt úgy vettek fel h direkt jó h más területről jövök (másik 2 embert is így vettek fel velem egyidőben), mert így formálhatóbbak vagyunk, nem hozzuk ugye magunkkal a régi ismereteket, berögződéseket... Tehát a betanításnál tiszta lap vagyunk.

Nagyon rendes a főnök is, most még ez a 2 hét nyugisabb volt, a területen amiben dolgozunk ilyenkor augusztisban pangás van.. Ez mondjuk a betanulásnál direkt jó volt h nem rögtön a mélyvízbe dobtak minket..

De pl a másik 2 kollegához képest én kicsit lassabbnak, bizonytalanabbnak is érzem magam.

Lesz most interjúm is jövő 7en, amiben nagyon bízom, nem fizet többet mint a mostani (egyébként itt se túl jó a fizu de később talán lenne esély emelésre), de ez az új hely meg nem 100%..

Tudom az is felelőtlenség a bizonytalanba fejest ugrani..

Egyébként kitartó típus vagyok, csak ez a helyzet most valamiért nem OK nekem. Emiatt is rosszul érzem magam h 2 hét után "feladom".

De én nem érzem ezt a helyet magaménak, a szeptembertől előre félek.. Az már nagyon durva lesz és aggódom h nem igazán fog ez nekem menni.

Az a baj h tul.képp én ezt eleve átmeneti megoldásnak szántam, szóval valahol az elején éreztem h csak addig leszek amíg jobb nem adódik.. Persze ezt így a főnökéknek nem mondtam.

Könnyebb lenne ha a főnök egy idióta valaki lenne, de tényleg olyan rendes meg támogató..

Tudom hülyeség h 2 hét után lelkifurdalást érzek, de nehéz lesz eléjük állni és közölni..

2014. aug. 24. 12:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Ami még nehéz h ugye csak 5en vagyunk ( a főnök, a társtulaj -aki a főnök párja-, 2 másik új ember, plusz én.. Tehát kicsi cég..

Ránkáldozták ezt a betanításos időt most meg mikor indul a csúcsszezon otthagyom őket..

2014. aug. 24. 13:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Milyen munka ez?
2014. aug. 24. 13:09
 3/14 A kérdező kommentje:
fuvarszervezés
2014. aug. 24. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Az előző helyed miért hagytad ott?
2014. aug. 24. 13:10
 5/14 anonim ***** válasza:
49%

Azért ne siesd el a felmondást

Várd meg a másikhelyen a felvételi beszélgetést

2014. aug. 24. 13:19
 6/14 A kérdező kommentje:

2 fő oka volt, egyrészt kimentem egy hónapra egy önkéntes program keretein belül Bécsbe (sokan hülyének néztek h a biztos munkahelyet ezért felmondtam..), illetve később egy pár hétig a családi vállalkozásba is be kellett jobban segítenem, mert elég nagy szükség volt rám ..

Közben ugye keresgéltem az új helyet, és ezt a mostanit kíváncsiságból meg egy kicsit "pánik" miatt is fogadtam el.. (féltem h nem találok mást)..

2014. aug. 24. 13:21
 7/14 A kérdező kommentje:

sajnos elég stresszelős típus vagyok és azért is tartok már előre a szeptembertől, tudom h minden munkában van rizikó meg stressz..

Nyilván kivárom az interjút, igyekszem helytállni addig is, de nekik se akarok rosszat azzal h valamit elcseszek..

2014. aug. 24. 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 hét alatt nem derül ki semmi. Legalább 2 hónapot adj magadnak, aztán meglátod.
2014. aug. 24. 13:24
 9/14 A kérdező kommentje:

próbálok a hozzáállásomon is változtatni, igyekszem pozitívabb lenni, kicsit talán az önbizalomhiányom is az ok h nem hiszek abban h belejövök, csak érzem h mér az elején gyengébb vagyok mint a többiek.. :(

Nyilván ha nagyon gáz leszek akkor meg ők küldenek el, ez is benne van a pakliban.. Bár ezt se szeretném megvárni.

2014. aug. 24. 13:28
 10/14 A kérdező kommentje:

Szerdán lesz a másik interjú, ha az esetleg sikerül akkor hétfőn valószínűleg kezdeni kellene, szóval ha csütörtökön kéne bejelenteni h hétfőn már nem jövök és ez olyan szemétségnek tűnik részemről.. :P

Tudom kicsit előreszaladtam :P

2014. aug. 24. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!