Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen érzés gazdagnak lenni,...

Milyen érzés gazdagnak lenni, hogy bármit megengedhetsz?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 08:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Ezért lesz a külföldi lottómilliárdosokból 5 év alatt csöves."

Azokból amúgy is csöves lenne, mert nem értenek pénzhez

2014. júl. 24. 10:55
 12/12 anonim válasza:

En magam egy kis vallalkozason kivul nem sok mindent ertem el az eletben.

Nem elek Magyarorszagon es nem is magyar az anyanyelvem

Az en orszagomban nem szamitok kulonlegesen gazdagnak, a csaladom sem

Osszvagyonuk meghaladja a 4 milliard forintot.

Vallalkozasuk van nekik is, generaciorol generaciora ment igy.

Amit toluk kaptam mihelyst elkoltoztem az a penz eleg lett volna arra, hogy soha egy percet se toltsek munkahelyen, sot meg a nem letezo gyermekeim sem.

Az ,hogy barmit megengedhetnek magamnak egyaltalan nem igaz.

Nincs magan gepem, soforom, kastelyom,jachtom sorolhatnam.

Szuleimtol kapott automat osszetortem egy ejjel, azota egy 2002-es volkswagent vezetek mind a mai napig.

Megtehetnem hogy szinte barmilyen uj luxusautot vegyek, ugy is kijonnek eletem vegeig, mivel nem elek parkapcsolatban, gyermekeim sincsenek egyelore.

A panel amiben egeszen tavalyig eltem 10 millio forintert lett veve, most ki van adva.

Sohasem voltam nagyra vagyo, szuleimmel ellentetben.

Gyermekkoromban mindent megkaptam kiveve egy dolgot.Amit barmikor elcsereltem volna az osszes anyagi jóra

Az időt, törődést.

Ez potolhatatlan.

Nincs olyan hogy gazdag vagy szegeny.Minden relativ.

Ahol en elek, egy amerika kontinensen talalhato nagyvarosban, vannak nalunk szazszor ,ezerszer tehetosebbek.

Itt mondjuk nem divat a luxusautozas, a rossz kozbiztonsag miatt de ez egy masik tema

Higyj magadban, es probald azt csinalni amihez igazan ertesz es szeretsz, ez az egyetlen ut arra hogy sikeresse valj.

minden jot.

2019. szept. 3. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!