Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most jövök egy felvételi...

Most jövök egy felvételi interjúról, mikor múlik el ez a szar érzés? :' (

Figyelt kérdés
Kellet programozni is papíron, persze az idegességtől elrontottam és most hülyének érzem magam. Otthon nyugodt környezetben megcsináltam a feladatot. Tudom, hogy nem vagyok hülye, de az ő szemükben AZ leszek, egy olyan "programozó", aki nem figyel oda eléggé és hibázik...
2013. febr. 8. 18:21
 1/4 ejbenjaro válasza:
55%
Ne haragudj, de szerinted kit érdekel itt a lelkizésed? Tedd magad túl a dolgon. A következő lehet jobban összejön.
2013. febr. 8. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Tényleg ne kínozd magad, ezen már nem tudsz változtatni.

Aludj rá egyet és bízz a legjobbakban!

2013. febr. 8. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Még sok ilyen helyzet lesz az életedben, amikor nem tudsz jól teljesíteni valami miatt, de én úgy tapasztalom, hogy ezt sokszor mások nem ítélik meg olyan szörnyűnek, mint ahogy az ember maga érzi.
2013. febr. 8. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Tanulj belőle és a következő majd jobban sikerül :) Fel a fejjel :)
2013. febr. 9. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!