Hogy állsz a felvételi kérdéssel? Hány iskolát jelöltél meg? Sikerült elérni, amit először bejelöltél? Nem féltél a felvételin? És milyen érzés volt, amikor megkaptad a levelet, hogy felvettek/nem vettek fel?
Figyelt kérdés
Én már tudom,melyik suliba szeretnék menni továbbtanulni,de szüleim és nővérem sem ért velem egyet,pedig már rég megbeszéltük,hogy oda megyek.Mindenki csak a rosszakat mondja a suliról,hogy nekem túl nehéz lesz stb... és oda nem kell felvételi,csak rajzi alkalmassági vizsga(Zichy Mihály Iparművészeti Sz.),de én nagyon félek a felvételitől,hogy mit,hogyan fogok elrontani stb. Te hogyan bíztattad magad,hogy sikerülni fog???És bejött? Imádkoztál érte este?:P És hogyan vegyem rá a családom,hogy ez a suli lesz és kész?2009. okt. 18. 21:28
1/1 anonim válasza:
engem felvettek, de aztán nem mentem el, mert egy másik városba mentem melózni. aztán ott is felvettek, de akkor meg megint egy másik városba mentem. aztán már egy ideje nem felvételizgetek, nem az én műfajom. :)
amúgy semmi extra érzés nem volt, nagyon nem is érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!