Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan döntötted el, hogy mi...

Hogyan döntötted el, hogy mi legyen a munkád, munkaköröd, szakmád?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 06:58
 1/8 anonim ***** válasza:
a sors döntötte el:)
2010. jan. 6. 07:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak ide vettek fel dolgozni, nem volt válogatási lehetőségem.
2010. jan. 6. 08:37
 3/8 anonim válasza:

Már 30 elmúltam, sok dolgot kipróbáltam, többféle munkakört betöltöttem, még egy cégen belül is voltam már minden, csak akasztott ember nem, ahogy mondani szokás. :) Most már tudom, hogy miben érzem otthon magam, mi az, ami nekem tetszik, amiben jó vagyok. Már 5 éve vagyok ugyan abban a munkakörben, már tudom, hogy ezt választom magamnak, ez az én hivatásom. De eddig sok időnek kellett eltelnie, sok mindent kellett kipróbálni, hogy rájöjjek.

Nem tudom, hány éves vagy, de azt tudom, hogy mikor arra került a sor, hogy választanom kellett, tizenévesen, hogy mit akarok csinálni, még nem tudtam. Nem is lehet. Szerencsére olyan iskolát választottam, ami sok helyre jó volt, utána pedig tudtam magam tovább képezni - szakirányba. Ezt bármilyen korban meg lehet tenni.

2010. jan. 6. 09:18
 4/8 anonim válasza:
utolsó. mit tanultál?
2010. jan. 12. 20:19
 5/8 anonim válasza:
közgazdaságtant
2010. jan. 13. 04:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, annyit még hozzá fűznék, hogy én is közgazdaságtant végeztem éppen ezért mert nem tudtam h majd mi lesz belőlem, de tudtam h ezzel a diplomával rengeteg mindenre lesz majd esélyem.
2010. jan. 13. 06:13
 7/8 anonim válasza:
milyen munkakörököthetsz tölthetsz be a közgazdász dimplomával?
2010. jan. 13. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen munkakört betölthetsz egyszerűen vele...:)
2010. jan. 14. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!