Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor döntötted el végleg...

Mikor döntötted el végleg hogy teszel a súlyodért? Pl. :mozgással

Figyelt kérdés
Valaki + jegyzést tett az alakodra?Vagy mi alapján döntötted el hogy akkor most naponta tonázol hogy jobb alakod legyen?Mit tornázol,mennyit?Hány naponta?eredmény mikor volt?
2011. jún. 21. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem vagyok megelégedve az alakommal. 161 cm és 60 kg vagyok, tehát néhány kilót simán fogyhatnék. Június 16.-én kezdtem, azóta nem mérekeztem, majd hétvégén fogok. Igazából én már akkor is elégedett leszek, ha nem fogyok, de az alakomat tudom formálni, jobb alakom lesz:)

Az pedig csak hab volt a tortán, hogy az utóbbi néhány hónapban hetente 2-3x biztos, hogy feljött az én alakom, mint téma. Apám pesztrált, hogy bálna vagyok, nem fogok beférni az ajtón stb.

Este nagyon megkívántam egy kis csokit, de eszembe jutott, hogy milyen jó lesz, ha szebb alakom lesz, esetleg még fogyok is, akkor apám sem mondhatja majd, hogy kövér vagyok és találnia kell más témát, amin csámcsoghat hónapokon keresztül:D

16/L

2011. jún. 21. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
8 éven keresztül heti 4szer táncoltam... aztán egyszercsak abba hagytam de rengeteget ettem. anyukám és pár barátom mondta hogy fel szedtem pár kilót és egyek kevesebbet. aztán elkezdtem fogyis oldalakat lesni és mindenhol írták h SPORTSPORTSPORT. és így heti 3szor 4szer járok kondib
2011. jún. 21. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Diabetesem van és sikerült felszedni jó 15 kiló pluszt azzal, hogy jelenleg nincs munkám. A doki megmondta, hogy ha nem fogyok le, akkor könnyebben kijönnek a szövődmények. Február óra aerobic-zok, jó idő óta biciklizek, már 10 kilót leadtam.
2011. jún. 21. 12:57
 4/8 bix ***** válasza:
több mint 6 éve, bár én nem negatív irányba. 2 méterhez 78 kiló voltam pasiként, kilátszott a bordám. az akkori párom nem engedte hogy kondiba járjak, sportolni nem igazán volt lehetőségem. szétmentünk, én meg belefolytottam minden fájdalmam dühöm a króm rudakba és a gumírozott súlyokba. kb 2 év volt amire túltettem magam rajta, addig megrögzött fanatizmussal figyeltem a kajámat, az edzést, a kiegészítőket, aztán szép lassan lecsengett a harag és a csalódás, azóta viszont folytattam bár kevésbé hangsúlyosan, az életem részévé vállt ez a fajta mozgás, a társaság, és persze a csúcsok megdöntése:D
2011. jún. 21. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy fiú miatt..mert mikor körülnéztem magam körül mindenhol szép lányok voltak csak én lógtam ki a sorból.

Illetve azért mert már elegem volt a kifogásokból, és a depresszióból.

2011. jún. 21. 13:04
 6/8 Neszivass válasza:
100%
Akkor döntöttem el, amikor lehajoláskor azt hittem, hogy szívrohamot kapok. Ezt párszor még eljátszottam, aztán jól beszartam és vettem egy biciklit, meg eljárok néha fallabdázni. Elkezdtem kocogni is, de lusta voltam rendszeresen csinálni. Inkább leszoktam a sok piálásról és mindig szervezünk valami aktív programot. Akaratgyengéknek ez is jó kezdésre. :-)
2011. jún. 21. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem jött fel rám a 40-es nadrág. Most 36-osat hordok.:)
2011. jún. 21. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Szakítás. A legjobb.
2011. jún. 21. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!