Mikor döntötted el végleg hogy teszel a súlyodért? Pl. :mozgással
Alapvetően nem vagyok megelégedve az alakommal. 161 cm és 60 kg vagyok, tehát néhány kilót simán fogyhatnék. Június 16.-én kezdtem, azóta nem mérekeztem, majd hétvégén fogok. Igazából én már akkor is elégedett leszek, ha nem fogyok, de az alakomat tudom formálni, jobb alakom lesz:)
Az pedig csak hab volt a tortán, hogy az utóbbi néhány hónapban hetente 2-3x biztos, hogy feljött az én alakom, mint téma. Apám pesztrált, hogy bálna vagyok, nem fogok beférni az ajtón stb.
Este nagyon megkívántam egy kis csokit, de eszembe jutott, hogy milyen jó lesz, ha szebb alakom lesz, esetleg még fogyok is, akkor apám sem mondhatja majd, hogy kövér vagyok és találnia kell más témát, amin csámcsoghat hónapokon keresztül:D
16/L
Egy fiú miatt..mert mikor körülnéztem magam körül mindenhol szép lányok voltak csak én lógtam ki a sorból.
Illetve azért mert már elegem volt a kifogásokból, és a depresszióból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!