Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kezdjek neki a tőzsdének?

Hogyan kezdjek neki a tőzsdének?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni tőzsdézni, először szimulátorozni szeretnék, de még egyenlőre nem tudom, hogy melyiket használjam, mert találtam többet is. Ti melyiket ajánljátok? Esteleg olvasmányok amit érdemes elolvasni,könyvek? Ha igazi pénzel el kezdeném egyszer akkor 100.000Ft elég lenne rá kezdésnek? Angol tudás mennyire kell hozzá? Köszönöm a válaszokat előre!

2014. jún. 25. 20:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi Magyarság!! :) Nem is vártam többet!
2014. jún. 26. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

te inkább ne skatulyázd be a magyarságot mert tipikus mintapéldája vagy a magyar hülye gyereknek aki mindenféle tudás nélkül milliárdokat akar keresni

egyébként meg volt itt segítség csak egyszerűen a munka részét akarod megkerülni a dolognak

2014. jún. 26. 14:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány éves vagy, de gratulálni tudok a felfogásodhoz!
2014. jún. 26. 17:30
 14/18 anonim válasza:
45%

a te felfogásod a leggázabb itt, azt várod, hogy valaki a kezedet fogva lépésről lépésre mindent a szádba rágjon

a korod se lehet valami sok, 15-nek tippellek

2014. jún. 26. 18:07
 15/18 A kérdező kommentje:

haha!

Jó vicc! :)

Nem azt mondtam, hogy írja le bárki is az egész tőzsde történelmet! Csupán egy két tanácsot szerettem volna! Hogy oldalakat vagy könyveket ajánlja

2014. jún. 26. 18:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Az árfolyam csak rövidtávon kiszámíthatatlan, tudom, mivel ebből élek...

Nem kell semmi a suli elvégezni ahhoz, hogy profi trader lehess!

Érdemes százezer forinttal elkezdeni, de csak ha már van kellő tapasztalatod.

2014. jún. 26. 23:10
 17/18 anonim válasza:
Ha forexezel inkább valami Forex Robotot vegyél, beregisztrálsz valami brókercéghez, letöltöd a Metatradert és tökéletesen működik vele. Myfxbook-on meg tudod nézni a robotok teljesítményét. Ez is kockázatos, de nem annyira mint amatőrként nekikezdeni mindenféle technikai elemzés meg egyéb ismeret nélkül. A tőzsdézés meg tényleg nincs sulihoz kötve, meg lehet anélkül is művelni, de ha komolyan akarod művelni akkor nem árt.
2014. jún. 26. 23:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Kezd ingyenesen elérhető anyagokkal, és előadásokkal.

[link]

[link]

2014. aug. 7. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!