Hogyan kezdjek neki a tőzsdének?
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni tőzsdézni, először szimulátorozni szeretnék, de még egyenlőre nem tudom, hogy melyiket használjam, mert találtam többet is. Ti melyiket ajánljátok? Esteleg olvasmányok amit érdemes elolvasni,könyvek? Ha igazi pénzel el kezdeném egyszer akkor 100.000Ft elég lenne rá kezdésnek? Angol tudás mennyire kell hozzá? Köszönöm a válaszokat előre!
Hülye kérdésre hülye válasz.
Ez kb. olyan,hogy én szeretnék lenni a világ egyik legnagyobb hedge fund menedzsere milyen könyvet olvassak el?
Portfolio.hu fórumát olvasgasd meg a könyvesboltjukba is van pár jó könyv.
külföldiekből(ha tudsz angolul) marketwatch.com, bloomberg stb...
de ezektől még nem leszel profi trader, a titka a tanulás, gyakorlás, gyakorlás és még több gyakorlás
esetleg egy VAP, EFFAS vizsgára is beiratkozhatsz
# 9 ez megint értelmes mondat volt, és a tanultakat esetleg nem be kéne seggelni? megfelelő módszertani ismeretek nélkül csak szerencsejáték a tőzsde...
# 8 igazából nem tudom mit vársz, az 57%-os nagyjából leírta, hogy ez egy rohadt nagy terület ahhoz. hogy valaki elkezdje itt neked leírogatni.. Vagy tényleg te most mire számítasz? Valaki ír fél oldalt, hogy ekkor shortolj,ekkor pedig vegyél részvényt és kész ennyi ilyen egyszerű? Szerintem te ilyen mentalitással inkább hagyd az egészet a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!