Hogyan kezdjek hozza Londonban az allaskereseshez?
Én a Gumtree oldalat hallottam,mint hirdetőoldal, ott kellene talán körülnézned - ha neten akarod kezdeni a keresést.
Amúgy szerintem rég rossz, hogy úgy mentél ki, hogy fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal. Az egész más tészta lenne, ha lenne egy munkád(akármilyen nehézfizikai,olajos, mocskos, ragacsos, izzasztó, fullasztó, büdös is a meló), és mondjuk összeszedtél egy kis nyelvtudást,és onnan, már kivárva a megfelelő alkalmat, akarnál eggyel feljebb lépni, úgy, hogy amid van, az már biztos, és urambocsá' akár még pár hónapig is tudod vészhelyzet esetén csinálni, ha nem hullik öledbe egy tuti lehetőség.
De itt most nincs mit csinálni, kinn vagy, kinn az élet 1000x drágább, mint itthon, fogadd el az első adandó lehetőséget.
én hirdetést tettem fel a gumtree -ra és caterer.com - ra (ez vendéglátó állásokat hírdet) és akkora vigyorgó képet tettem fel hogy csak a colgate reklámokban látsz ilyet...mert hogy ugye minden a mosolyról szól, azonkívül kinyomtattam egy csomó önéletrajzot és mindenhova beadtam, és számtalan hirdetésre jelentkeztem a gumtreen.
végül a hirdetésemre válaszoltak,az volt az első állásom Londonban győzött a colgate :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!