Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kezdjek hozza Londonban...

Hogyan kezdjek hozza Londonban az allaskereseshez?

Figyelt kérdés
Nemreg sikerult megoldanom, hogy kijussak kulfoldre, most mar csak munkat kellene talalnom. Itt vagyok Londonban, de nem igazan vannak ismeroseim sem. Hol es hogyan erdemes elkezdeni az allaskeresest? Van valami tutibiztos hely, ahol kezdhetek? Remelem lesznek itt tapasztaltabb emberek, akik segiteni tudnak. Koszonom elore is!

2014. ápr. 19. 03:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a Gumtree oldalat hallottam,mint hirdetőoldal, ott kellene talán körülnézned - ha neten akarod kezdeni a keresést.

Amúgy szerintem rég rossz, hogy úgy mentél ki, hogy fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal. Az egész más tészta lenne, ha lenne egy munkád(akármilyen nehézfizikai,olajos, mocskos, ragacsos, izzasztó, fullasztó, büdös is a meló), és mondjuk összeszedtél egy kis nyelvtudást,és onnan, már kivárva a megfelelő alkalmat, akarnál eggyel feljebb lépni, úgy, hogy amid van, az már biztos, és urambocsá' akár még pár hónapig is tudod vészhelyzet esetén csinálni, ha nem hullik öledbe egy tuti lehetőség.

De itt most nincs mit csinálni, kinn vagy, kinn az élet 1000x drágább, mint itthon, fogadd el az első adandó lehetőséget.

2014. ápr. 19. 07:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Munkaközvetítő Agencyket keress. Ha van olyan jó angolod, hogy ott eldumálj velük pár mondatot, és látják rajtad, hogy érted, elvileg adnak melót. Sok papírt kitöltetnek veled, kell ottani Bankszámlaszám. Van, ahol kérnek az elmúlt X évről papírokat, hogy milyen munkaviszonyban voltál, stb.
2014. ápr. 19. 16:57
 3/3 anonim válasza:

én hirdetést tettem fel a gumtree -ra és caterer.com - ra (ez vendéglátó állásokat hírdet) és akkora vigyorgó képet tettem fel hogy csak a colgate reklámokban látsz ilyet...mert hogy ugye minden a mosolyról szól, azonkívül kinyomtattam egy csomó önéletrajzot és mindenhova beadtam, és számtalan hirdetésre jelentkeztem a gumtreen.

végül a hirdetésemre válaszoltak,az volt az első állásom Londonban győzött a colgate :)

2014. ápr. 23. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!