A győri Audiba miért nem lehet protekció nélkül bejutni?
Engem ez nagyon idegesít.Az egy érettségivel rendelkező kis pitsák ott ülnek az irodában, míg más a sorok mellett döglik.
A mérnök akit felvettek sor mellé keres 150-et 8 hónapja, a kis csaj érettségivel 2 hónapja 250-et keres, persze nettóban.
Kedves kérdező! Engem is baromira idegesít ez, tehát nem vagy egyedül! Nálunk varrónő szakmunkást végzett nőci ül az irodában, még érettségije sincs, és teszi-veszi magát. Se nyelvtudása, se az adott munkakörhöz tartozó szaktudása nincs! Mégis ott van! Mi meg fiatal, diplomás, nyelveket beszélő, számítógépes ismeretekkel rendelkező nő létünkre állunk a szalag mellett a barátnőmmel.... Tudom, hogy a diplomámban nem bírok elhelyezkedni, na de kérem, szerintem egy irodai munkára alkalmasabb vagyok, mint az a varrónőcske... (Ne értsétek félre, nem nézek le senkit, mert szakmunkás.)
Na meg a minőségellenőrök, a MEO-sok...nálunk érettségivel, vagy anélkül, de odajön hozzám ugatni, hogy karcos az anyag, és alpári stílusban beszél velem. Holott magasabba a végzettségem, de mivel szalag mellett vagyok, azt hiszi, hogy ő a valaki. Undorító az egész!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!