Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Győrben az Audiba be lehet...

Győrben az Audiba be lehet jutni protekció nélkül is?

Figyelt kérdés
Nemcsak én, de csomó ismerősöm is van így, hogy jelentkeztünk sorra, betanított munkásnak aztán szabványlevélben elutasítottak. Közbe meg veri a nyálát az Audi, hogy hány munkahelyet teremt. De akkor kit vesznek fel? Jó a mérnöknél meg szakmunkásnál oké, hogy kell a gyakorlat, de betanított munkásnál mégis mit várnak el? Vagy oda is már csak az tud bejutni aki protekciós, akit valaki beszerez oda?
2012. ápr. 16. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Tök mind1 ha bokánfosod magad se kerülsz be... ez nem személyeskedés csak az Audinál meg sem nézik az online beérkező pályázatokat...csakis ismerős és rokon működik...az is a felsővezetésben...ha van ismerősöd, de leginkább rokonod felsővezetésben akkor akár egy érettségivel és egy tűrhető némettudással is könnyen kisebb vezető lehetsz, de ha nincs rokon vagy ismerős akkor 2 mérnöki diplomával és perfekt némettel is szarnak rád...meg sem nézi senki a pályázatodat, autómatikusan elutasítják...gondolkoztam már hogy írok a német Audinak, hogy mi folyik itt Magyarországon...:) Hátha egy kicsit átrendeznék, lecserélnék a kizárólag szexuális igények kielégítésére szerződtetett HR-t... A lényeg, hogy a gyár nem a minőségre törekszik munkaerő tekintetében, hanem csakis az számít, hogy melyik felsővezetőt ismered... Néha amúgy szerveznek alibi AC-interjúkat, persze ott senki nem felel meg mert nem rokonok, de a normális kiválasztás látszatát fenn kell tartani... ;) Szal felejtős az egész...
2012. jún. 1. 17:02
 2/3 anonim válasza:

Hm...

Én háromszor voltam náluk, többet soha...

De audit se veszek, még ha utánam dobják, akkor sem...

Először friss diplomásként, na akkor miattam ment el a dolog. Aztán évekkel később újra megpróbáltam, második körig jutottam. Akkor már ment minden (én felvettem volna magamat, meg a hr-s csajok is, szakmai tapasztalat, nyelvtudás, végzettségek passzoltak, kt teszt se lett rossz)

A teszten képzeljetek el 5 majmot, akik pöffeszkednek, majd szétrobbanak az önteltségtől. Úgy szórakoztatják egymást, hogy ki tudja minél jobban megalázni a szerencsétlen pályázókat. Vihognak, beszólogatnak, jól érzik magukat. 1-2-nek szívesen betörtem volna a fejét, dehát ki vagyunk szolgáltatva, nem igaz?

Van egy c..ny is, azt hiszem oláhnak hívták. Valahonnan Borsodból jött, mert végig azt kérdezte, tanult-e vki Miskolcon? - szánalmas egy majom volt...

Aztán pár napra rá jött a telefon, hogy nem kerültem kiválasztásra, de más területre behívnának még, mondtam felejtős...

Azóta műszaki vezető vagyok egy másik multinál, de nem állok meg, most voltam Münchenben interjún. Titeket se szédítsen el az audi hungária, aki tud németül, kinn a helye...

2013. aug. 3. 10:45
 3/3 anonim válasza:
Így van ahogy az előttem levők írták, meg is látszik, hogy a sok majom vezető meg ftl csak azért van itt mert olyas valakit ismert, aztán a műszaki tudás sehol de csicskáztatás az megy nekik.
2013. okt. 26. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!