Győrben az Audiba be lehet jutni protekció nélkül is?
Hm...
Én háromszor voltam náluk, többet soha...
De audit se veszek, még ha utánam dobják, akkor sem...
Először friss diplomásként, na akkor miattam ment el a dolog. Aztán évekkel később újra megpróbáltam, második körig jutottam. Akkor már ment minden (én felvettem volna magamat, meg a hr-s csajok is, szakmai tapasztalat, nyelvtudás, végzettségek passzoltak, kt teszt se lett rossz)
A teszten képzeljetek el 5 majmot, akik pöffeszkednek, majd szétrobbanak az önteltségtől. Úgy szórakoztatják egymást, hogy ki tudja minél jobban megalázni a szerencsétlen pályázókat. Vihognak, beszólogatnak, jól érzik magukat. 1-2-nek szívesen betörtem volna a fejét, dehát ki vagyunk szolgáltatva, nem igaz?
Van egy c..ny is, azt hiszem oláhnak hívták. Valahonnan Borsodból jött, mert végig azt kérdezte, tanult-e vki Miskolcon? - szánalmas egy majom volt...
Aztán pár napra rá jött a telefon, hogy nem kerültem kiválasztásra, de más területre behívnának még, mondtam felejtős...
Azóta műszaki vezető vagyok egy másik multinál, de nem állok meg, most voltam Münchenben interjún. Titeket se szédítsen el az audi hungária, aki tud németül, kinn a helye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!