Hogyan tudtatok munkát találni?
- neten (emailes önéletrajzküldés cég saját honlapján keresztül / állskereső honlapokon keresztül / újsághírdetésből kapott cím alapján, álláskereső honlapokra életrajzfeltöltés)
- mobilon megkeresve a céget (gyorsan leszoktam róla, mert sokba kerül és nincs eredménye)
- személyesen
- munkanélküli központon át
- személyes ismeretség/kapcsolatok útján.
Elhelyezkedéshez szükséges idő: 6+ hónap
Januárban léptem ki a fősuliról,természetesen nyelvvizsga hiányosan. Májusban siekrült elmennem pultozni, aztán szenpetber közepétől munka nélkül voltam. Októberben voltam állásinterjún,dde 1 hét után jeleztek,hogy nem engem választottak. Következő év februárjában csöng a telefon és az októberi állás embere hívott,hogy bemennék-e még egyszer. Bementem. Márciusban kezdtem. Na, portásként, minimálbérrel,de több a semminél és közalkalmazott vagyok. Ha gyíkom van elmehetek táppénzre, a kutya nem szólhat érte. A pultozásnál ilyen szóba se jöhetett.
Mindkét melómat az akkori expressz.hu-n találtam.
Amióta "beolvadt" egy rakás fos az egész. Nekem ne mondja senki,hogy ugyan az megszokott oldal,csak szebb,mert nem igaz.
workanian és kozigallas.hu-n szoktam nézeldőni.
Jelen pillanatban örülj ha BÁRMILYEN állást találsz. Ha találtál, majd akkor próbálj "normálist" felhajtani.
1 hónap kb. akkor reális ha van valakid akiről tudod hogy be fog nyomni valahova. ANNAK az ügymenete kb. 1 hónap.
Szerintem attól is sok függ,van e tapasztalatod,és hol laksz.
Legalább is én ezelőtt utoljára 3 évvel ezelőtt kerestem állást,nagyjából semmi tapasztalatom nem volt(csak diákmunkák) és BP mellett laktam. Szinte vissza se hivtak sehova,ahova pedig igen,ott ugrott már a próbanap is,hogy messze lakok ,hiába mondtam,hogy nem okoz gondot a bejutás stb.
Most mikor munkát kerestem,akár 3 nap alatt is lehetett volna,nagyon sok helyről visszahívtak,csak kicsit válogattam,ígyhát 2 hét alatt találtam.
Én mindig a jofogas.hu n keresek ha kell,valamint személyesen járkálok a városban és leadom az önéletrajzom olyan helyekre,ami szimpatikusnak és megfelelőnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!