Gyerekes anyukák! Ti hogy tudtatok gyerek mellett melót találni? Nekem nagyon nehezen megy, amikor megtudják hogy gyerekem van már vissza sem hívnak. Sajnos. Kinél hogy van ez?
bocs, de feketén fehéren leírva a megoldást, és hogy én mit tettem.
sajnos meg kellett tanulnom úgymond letagadni a gyerekeimet. úgy állítottam össze az önéletrajzom egy idő után, hogy folyamatos munkaviszony, otthoni, privát, illetve alkalmi munkák, lövésük sem volt, hogy gyerek lenne a háttérben.
rákérdezni viszont nem kérdeznek a normális helyeken, hiszen ez diszkrimináció, ezt jó cégeknél meg sem kockáztatják.
kis cégnél pedig pofátlanul be kell olvasni, hogy bocs, a magánéletemnek semmi köze az interjúhoz... vagy kitérni a válasz elől.
az egyik nagyobb cégnél mikor elhelyezkedtem, ott pl. interjún még nagyon régen megkérdezte a leendő főnököm, s megmondtam neki, hogy elnézést, de ez a kérdés nem tartozik a tárgyhoz, és akár fel is jelenthetném ezért a kérdésért. nem közöltem vele, hogy vannak gyerekeim, 1 év után tudatosult a főnökömben, hogy van családom. (persze aki csinálta a könyvelést hamarabb is rájött.)
végül ott dolgoztam 4 évig.:)
Kedves Kérdező!
Lehet,hogy tudnék önnek segíteni,ha érdekli kérem írjon privit és megadok egy email címet.Ide inkább nem írnám ki nyilvánosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!