Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki az ex-ével az idő múlásával (sok időre gondolok . Nem 1-2 hónapra ) újra összejött? Ha igen mesélnétek nekem hogy tudtatok újra egymásra találni?
Nekem volt ilyen. Még általános iskolában "jártunk", 8.-ban, de igazából semmi sem történt köztünk, még csók sem, akkoriban az volt a járás, hogy minden nap találkoztunk és beszélgettünk...:D Nem úgy, mint a mai 14 éveseknél...
Azután megszakadt a kapcsolat, és 17 éves voltam, mikor "divatba jöttek" ezek a közösségi oldalak, és megtaláltuk egymást. Számot cseréltünk, és sok-sok éjszakán keresztül beszélgettünk telefonon, azután találkoztunk is. Végülis tőle veszítettem el a szüzességem, és 1 évig voltunk együtt.
Azóta már 22 vagyok, és rájöttem, hogy semmi értelme az exekkel újra felmelegíteni a kapcsolatot...:D
1 év után... de ez nagyon bonyolult jaaj :D de ma is együtt vagyunk, rengeteget veszekszünk, és nem vagyunk képesek megváltozni.. pedig szeretjük egymást. nagyonis.
amugy semmi nem jó felmelegítve.. semmi sem lesz olyan mint régen.. :/ pedig azt hisszük bután és naivan h majd megváltozik. :S nem véletlen az, ha vminek egyszer véget kellett érnie. el kéne fogadnunk..
csak a töltöttkáposzta jó felmelegítve... :(
ÁLTALÁBAN. (tisztelet a kivételeknek :) )
Bekell vallani hogy az emberek változnak
Nem hinném hogy később is ugyanúgy állnának a dolgokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!