Hogy butítsam le az önéletrajzom, hogy tagadjam le a diplomám?
Figyelt kérdés
Nő vagyok,mérnök,elég speciális területen,szakmámban idő kell míg melót kapok.Nem is ez a lényeg,ezt tudtam,hogy lesz fél-1 év.
viszont addig is kellene valamit dolgoznom,értelmes,csinos nő vagyok,eltudom magam képzelni boltban eladónak vagy titkárnőnek.
Viszont önéletrajzot kérnek.
Ami nekem jelenleg úgy néz ki,hogy 18 éves korom után 4 év egyetem,utána 3 év mérnöki meló.
Egyetem alatt diákmunkák,fekete munka.
Szóval ha beírom a valósat,akkor nem vesznek fel,ahova jelentkeztem naivan titkárnőnek,megmondta,hogy önéletrajz alapján látja,hogy nem hosszútávra keresek titkárnői melót,így nem vesz fel.
De ha nem a valósat írom bele,akkor mit írjak?
2014. jún. 24. 09:46
11/11 anonim válasza:
Letagadni sem éri meg mindig, én pl kihagytam az egyetemi tanulmányaimat és lebutítottam a munkakört, amiben korábban dolgoztam, mikor betanított munkára jelentkeztem, interjún a lyuk nem nagyon érdekelte őket, amúgy is többen voltunk, de szerencsétlenségemre első nap egy régi ismerősbe futottam bele, másnap már nem kellett mennem, rokonságban más is járt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!