Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy butítsam le az önéletrajz...

Hogy butítsam le az önéletrajzom, hogy tagadjam le a diplomám?

Figyelt kérdés

Nő vagyok,mérnök,elég speciális területen,szakmámban idő kell míg melót kapok.Nem is ez a lényeg,ezt tudtam,hogy lesz fél-1 év.

viszont addig is kellene valamit dolgoznom,értelmes,csinos nő vagyok,eltudom magam képzelni boltban eladónak vagy titkárnőnek.

Viszont önéletrajzot kérnek.

Ami nekem jelenleg úgy néz ki,hogy 18 éves korom után 4 év egyetem,utána 3 év mérnöki meló.

Egyetem alatt diákmunkák,fekete munka.

Szóval ha beírom a valósat,akkor nem vesznek fel,ahova jelentkeztem naivan titkárnőnek,megmondta,hogy önéletrajz alapján látja,hogy nem hosszútávra keresek titkárnői melót,így nem vesz fel.

De ha nem a valósat írom bele,akkor mit írjak?

2014. jún. 24. 09:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Letagadni sem éri meg mindig, én pl kihagytam az egyetemi tanulmányaimat és lebutítottam a munkakört, amiben korábban dolgoztam, mikor betanított munkára jelentkeztem, interjún a lyuk nem nagyon érdekelte őket, amúgy is többen voltunk, de szerencsétlenségemre első nap egy régi ismerősbe futottam bele, másnap már nem kellett mennem, rokonságban más is járt így.
2014. jún. 26. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!