Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elakadtam az önéletrajzom...

Elakadtam az önéletrajzom butításában. Mit írnátok helyette?

Figyelt kérdés

Már egy éve keresek munkát, most eljutottam oda, hogy már mindegy mi, csak fizessenek valamennyit érte, ezért elkezdtem nézni eladói, árufeltöltői, pénztárosi állásokat is.

Ha kihagyom a főiskolai tanulmányaimat, akkor rögtön lesz kezdésnek 4 év lyuk, mit lehetne ide írni? Diákként csak nyaranta dolgoztam pár hetet. Utána van olyan munkaköröm, aminek a feltétele volt a diploma, arra gondoltam ezt átírnám valami egyszerű adatrögzítő vagy ügyintéző munkára, szerényebb feladatkörökkel, valaki csinált már ilyet?

2013. aug. 26. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is ez a gondom. mondják, h butítsam le. Oké. Kapásból 4 év lyuk, meg plusz azok az évek, amiket diplomát igénylő munkakörben dolgoztam. Maradna vagy 1 év munkaviszony 30 évesen. Jó, mi?

Ha meg átírom a munkaköreimet, akkor jóformán az egész önéletrajzom hazugság.

2013. aug. 26. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Együttérzek veletek. Szörnyű hogy erre kényszerül az ember, hogy lehazudja a tanulmányait. :(((( Gondolom ha látnátok más megoldást, akkor másként tennétek.
2013. aug. 26. 17:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy ide jutottunk :( Kamu önéletrajzot kell írni, hogy alkalmazzák az embert egy egyszerűbb munkakörben. Ezzel a kezdő 4 éves lyukkal egyszerűen nem tudok mit kezdeni, végül a munkaköreimet és feladatokat már átírtam, ha árufeltöltőnek adom be, gondolom nem kérdeznek utánam az előző helyeken.
2013. aug. 26. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Szerinted akik ilyen munkakörökre vesznek fel embert, nekilátnak az éveket számolgatni az önéletrajzban? Kizárt. Szerintem nem is kell éveket írni, csak hogy hol dolgoztál és mennyi időt. Ha kihagyod, hogy hány éves vagy, nem is tudnak számolgatni. A fotón úgyis látszik az.

Amúgy próbáld meg esetleg a LIDL-t. Ott egész jók a fizuk és van előremenetel is. Dolgoztam ott és láttam. Nem annyira gáz, mint a Tesco pl. Ráadásul a LIDL napi 6 órás munkára vesz fel először, így van időd tovább keresgélni. 6 órában amúgy kb. 80-at kapsz + 13 ezer körüli vásárlási utalvány + bérlet.

2013. aug. 28. 13:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Egyszer behívtak interjúra, olyan 4-5 éve lehetett, asszem készlet adminisztrátor lett volna a munkakör (Tesco), nem írtam be a főiskolai tanulmányaimat és nekiálltak éveket számolgatni, lyukat elemezni :(

Az elmúlt 2 hónapban a Lidl-be 2x adtam be a jelentkezésem, eddig nem hívtak be.

2013. aug. 28. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!