"Gáz", ha 2 oldalas az önéletrajzom?
Ha szépen készítem el, szép formát adva neki (megfelelő margó, megfelelő számú enter leültés a különböző részek között), akkor mindenképpen 2 oldalra jön ki, ha minden fontosat beleírok.
Gáz így? Interneten kell elküldenem a munkáltatónak.
Általában azt szeretik ha egy oldalas az önéletrajz. Nem szeretik ha bő lére van eresztve.
Mi az, ami nem fér el egy oldalon?
Nem lehet ennyi iskolád/munkahelyed.
Csak azt írd oda, ami a megpályázott álláshoz feltétlenül szükséges. Ha titkárnőnek jelentkezel nem kell feltüntetni, hogy van mester cukrász végzettséged is.
Röviden a fontos iskolák/tanfolyamok eddigi állások-röviden a feladatköröd.
Minden mást, amit fontosnak tartasz és szakmába vág beírhatod a cégre szabott kísérő levélbe.
Röviden, tömören, lényegre törően. Nem kell bő lére ereszteni azt majd az állásinterjún megteheted.
Én 2 oldalasra csináltam, és mégis behívtak egy csomó helyre.
Nem fért ki nekem sem 1 oldalra.
38 évesen már jópár munkahelyen túl vagyok, és mind hasonló jellegű, tehát releváns.
Én annyiban szoktam átírni, hogy benne legyenek az álláshirdetés kulcsszavai, mert sokszor szoftverrel nézetik át.
Nem gáz, de a lényeg legyen az első oldalon. Ha pl. átlagos, szakmádnak megfelelő a képzettséged, de semmi különleges, az nyugodtan lehet a második oldalon.
Az első oldalon a neved-adataid és az utolsó 5-8 év tapasztalatod mindenképp férjen el. (Ha nincs még annyi tapasztalatod, akkor az összes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!