Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » "Gáz", ha 2 oldalas az önéletr...

"Gáz", ha 2 oldalas az önéletrajzom?

Figyelt kérdés

Ha szépen készítem el, szép formát adva neki (megfelelő margó, megfelelő számú enter leültés a különböző részek között), akkor mindenképpen 2 oldalra jön ki, ha minden fontosat beleírok.

Gáz így? Interneten kell elküldenem a munkáltatónak.

2013. aug. 10. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Az. Mindenképpen férjen rá egy oldalra. Ha a jelenlegi munkáltatónak küldöd, akkor tök mindegy, amúgy ha 2 oldalasat csinálsz jópár %-kal rontod a saját esélyeid.
2013. aug. 10. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában azt szeretik ha egy oldalas az önéletrajz. Nem szeretik ha bő lére van eresztve.

Mi az, ami nem fér el egy oldalon?

Nem lehet ennyi iskolád/munkahelyed.

Csak azt írd oda, ami a megpályázott álláshoz feltétlenül szükséges. Ha titkárnőnek jelentkezel nem kell feltüntetni, hogy van mester cukrász végzettséged is.

Röviden a fontos iskolák/tanfolyamok eddigi állások-röviden a feladatköröd.

Minden mást, amit fontosnak tartasz és szakmába vág beírhatod a cégre szabott kísérő levélbe.

Röviden, tömören, lényegre törően. Nem kell bő lére ereszteni azt majd az állásinterjún megteheted.

2013. aug. 10. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 2 oldalasra csináltam, és mégis behívtak egy csomó helyre.

Nem fért ki nekem sem 1 oldalra.

38 évesen már jópár munkahelyen túl vagyok, és mind hasonló jellegű, tehát releváns.

Én annyiban szoktam átírni, hogy benne legyenek az álláshirdetés kulcsszavai, mert sokszor szoftverrel nézetik át.

2013. aug. 10. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de a lényeg legyen az első oldalon. Ha pl. átlagos, szakmádnak megfelelő a képzettséged, de semmi különleges, az nyugodtan lehet a második oldalon.

Az első oldalon a neved-adataid és az utolsó 5-8 év tapasztalatod mindenképp férjen el. (Ha nincs még annyi tapasztalatod, akkor az összes.)

2013. aug. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!