Hagynátok a 18 éves lányotokat, hogy ilyen munkát végezzen?
Két hónapja töltötte be a 18at.
Jelentkezett diákmunkára, de eddig 1x hívták.
Most kitalálta, hogy pultos lesz nyáron egy kocsmába. Az egyik barátnője ott dolgozik és be tudja szervezni.
Nekem eddig is meg volt a véleményem a pultosokról, és nem akarom, hogy a lányom is olyan legyen.
20 éves vagyok, több mint egy éve pultosként dolgozok suli mellett, most nyáron is megyek egy elég forgalmas szórakozóhelyre üdülőövezetbe. 3 éves kapcsolat, jövőre diploma, sosem csaltam meg a barátom, nem próbáltam még drogot.
bakker, te nevelted a lányodat, ha normálisan áll a dolgokhoz, mi baja lehetne?
Te engednéd a lányodat Siófokra dolgozni?
Lányom 19 éves, egyetemen tanul. Tegnap bejelentette, hogy kapott pultos állást Siófokon a nyárra, oda fog költözni. Én viszont nagyon féltem. Azért Siófok nagyon forgalmas, tele van ittas és még rosszabb, felelőtlen fiatalokkal, bármi történhet vele. Ráadásul a pultos lányokat mindig szeretik kinézni maguknak a férfiak. A lakhatását biztosítják elvileg a munkaadói, de gondolom az sem lehet túl higiénikus hely, ha egész télen senki rá sem nézett (a diszkó épületében kapnak egy szobát 5-en). Ti engednétek? Az apja teljesen ki van borulva, kiabált is vele. Ráadásul számítottunk rá, hogy legalább nyárra hazajön, hiszen egész évben csak hétvégenként láttuk.
Én szívem szerint nem engedném el, de kíváncsi vagyok, mások hogy látják.
Már megint itt vagy???
18 évesen azt csinál, amit akar. Csak szólok. Felnőtt ember.
Remélhetőleg több esze van, mint neked, és kevesebb előítélete. A pultos nem a szajha szinonímája. Tartás kérése az egész: ha egy nő tudja a határait, és van tartása, akkor nem fogja senki piszkálni. Ha pedig piszkálják, akkor ott kell hagyni a melót és a molesztálót feljelenteni. Egyébként a főnöke dolga többek között, hogy vigyázzon rá.
Az unokahúgom egy gyönyörű kislány, 21 éves. Minden, csak nem szajha. Évek óta diákmunkában pultos.
Ennyit az "olyan"-ról. :)
Hányszor akarod még feltenni ezt a kérdést?
HOL VANNAK ILYENKOR A MODERÁTOROK???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!