Hagynátok a 18 éves lányotokat, hogy ilyen munkát végezzen?
Két hónapja töltötte be a 18at.
Jelentkezett diákmunkára, de eddig 1x hívták.
Most kitalálta, hogy pultos lesz nyáron egy kocsmába. Az egyik barátnője ott dolgozik és be tudja szervezni.
Nekem eddig is meg volt a véleményem a pultosokról, és nem akarom, hogy a lányom is olyan legyen.
Mi az, hogy "olyan"?
Az unokatestvérem is pultos volt, most meg saját kocsmája van. Én is sokat dolgoztam náluk nyaranta, semmi bajom nem lett.
Igen, hagynám a lányomnak. Főleg, ha van ott ismerőse.
Megvan a véleményed?
Nekem meg az ilyen előítéletes emberekről van véleményem, nem is túl jó :(
Én is pultosként dolgoztam egy nyáron keresztül az egyetem előtt, ma egy idősek otthonát vezetek, 19 éves koromig szűz voltam, és 20 éve házas vagyok. Azta, mekkora ribi lehettem pultosként, mi?
Simàn engedném!
Csak nyári munka, nem egy életre szòl.
És ahogy az első is írta,semmi 'olyat' nem csinàlnak. Én ezt szòrakozásnak,bulinak fognàm fel.
Tudod,ez ugyan olyan előítélet,hogy minden nővér a kórházban k@rv@. Hát nem. És ez a pultosokra is vonatkozik.
Örülj,hogy dolgozni fog és nem otthon szomorkodik.
Jól teszed, hogy aggódsz. A lányod egy alkoholista, drogos cafka lesz, aki a pénzét még némi altesti munkával is ki fogja egészíteni.
Jézusom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!