Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hagynátok a 18 éves lányotokat...

Hagynátok a 18 éves lányotokat, hogy ilyen munkát végezzen?

Figyelt kérdés

Két hónapja töltötte be a 18at.

Jelentkezett diákmunkára, de eddig 1x hívták.

Most kitalálta, hogy pultos lesz nyáron egy kocsmába. Az egyik barátnője ott dolgozik és be tudja szervezni.

Nekem eddig is meg volt a véleményem a pultosokról, és nem akarom, hogy a lányom is olyan legyen.

2014. jún. 5. 20:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 18 éves korától vendéglátózik. Ma 44 éves. Volt pultos, felszolgáló, stb.Közlöm veled, nem "olyan". Családja van és tavaly óta Írországban dolgozik.
2014. jún. 5. 20:21
 2/17 anonim ***** válasza:
94%

Mi az, hogy "olyan"?

Az unokatestvérem is pultos volt, most meg saját kocsmája van. Én is sokat dolgoztam náluk nyaranta, semmi bajom nem lett.

Igen, hagynám a lányomnak. Főleg, ha van ott ismerőse.

2014. jún. 5. 20:23
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem 9rülnék, de már vay megnevelted és nem olyan vagy nem és így is olyan.
2014. jún. 5. 20:24
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Mi a baj a pultos munkával?
 5/17 anonim ***** válasza:
71%

Megvan a véleményed?

Nekem meg az ilyen előítéletes emberekről van véleményem, nem is túl jó :(

Én is pultosként dolgoztam egy nyáron keresztül az egyetem előtt, ma egy idősek otthonát vezetek, 19 éves koromig szűz voltam, és 20 éve házas vagyok. Azta, mekkora ribi lehettem pultosként, mi?

6/17 anonim válasza:
94%

Simàn engedném!

Csak nyári munka, nem egy életre szòl.

És ahogy az első is írta,semmi 'olyat' nem csinàlnak. Én ezt szòrakozásnak,bulinak fognàm fel.

7/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom milyen az "olyan"de sok elmebeteg össze keveri a szezont a fazonnal.Nyugodt legyél minden szakmába van olyan,ha olyan akar lenni, nem kell ahoz csak pultosnak lenni.Micsoda felfogás.Itatni van ott a marhákat!nem matracnak.Vagy azt hiszed mindenkinek megdőlnek?nekik az a kenyerük.Abból veszi ő is a gyerekének kis cipőt.Még ha a vigyorogva gondolja is magába,fulladnál meg legyen az nő vagy pasi.
2014. jún. 5. 20:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod,ez ugyan olyan előítélet,hogy minden nővér a kórházban k@rv@. Hát nem. És ez a pultosokra is vonatkozik.

Örülj,hogy dolgozni fog és nem otthon szomorkodik.

2014. jún. 5. 20:32
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Hát annyira nem örülnék neki, de még mindig jobb, mintha nem dolgozna semmit. Szóval támogatnám és felnéznék rá, hogy ha képes ott megállni a helyét.
2014. jún. 5. 20:32
 10/17 anonim ***** válasza:
47%

Jól teszed, hogy aggódsz. A lányod egy alkoholista, drogos cafka lesz, aki a pénzét még némi altesti munkával is ki fogja egészíteni.

Jézusom!

2014. jún. 5. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!