Az erősen introventált (zárkózott) embereknek milyen munka a legmegfelelőbb?
Igen,biztonsági őr vagyok,és lány,nem szeretem az embereket,nem vagyok nyílt jellem,van ezzel a szakmával sokféle munkalehetőség.
Éjjeliőr de szívesen lennék,ha találnék ilyet.A kollégákkal viszont elvagyok jól.
27
Igen szoftverfejlesztő, bár...ez is érdekes, projectes dolgoknál, kell a nem nemzárkózottság.
és igen van biztonságiőr nőben, nem is egynehány. Itt a cégnél is vagy 4-5 öt láttam már.
Én írtam először a szoftverfejlesztőt. Igen, mivel jellemzően csapatban kell dolgozni, ezért nem kerülhetőek meg az emberek, ám saját tapasztalatból mondom, mert én erősen introvertált vagyok, hogy hosszútávon nem okoz problémát azzal a néhány megszokott, szintén introvertált kollégával megtalálni a hangot, sokkal nehezebb ismeretlenekkel vagy ritkábban látott emberekkel a kommunikáció. Alapvetően az irodai munkák közül vannak backoffice és frontoffice munkák, egy introvertált személyiségű embernek előbbi előnyösebb, a programozás tipikusan előbbi kategória, nem kell közvetlenül az ügyfelekkel felvenni a kapcsolatot.
Ami a biztonsági őröket illeti, azért nem mindegy, hogy hol, mondjuk az éjszakai portaszolgálat tipikusan jó egy introvertált embernek, na de pl. egy forgalmas boltban dolgozni rémálom lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!