Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az erősen introventált (zárkóz...

Az erősen introventált (zárkózott) embereknek milyen munka a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés
Annak, aki szívesebben van egyedül ill. csak szűkebb baráti körével érzi jól magát. Van olyan munka, ahol nem vagy alig kell emberekkel kapcsolatot teremteni, és ha lehet nem egy borzalmas munka kis keresettel?

2014. máj. 16. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Egyet értek az utóbbival. A szoftverfejlesztői/informatikai munka tipikus introvertált szakma. Persze lehetnek olyan cégek, ahol van sok meeting meg közös munkaterület meg hasonlók, de alapvetően magányosan is lehet végezni. (Bár lehet ezt sem tartod lányos munkának, de azért egyre több lány van ezen a területen is.)
2014. máj. 16. 22:40
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
író
2014. máj. 17. 03:24
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Igen,biztonsági őr vagyok,és lány,nem szeretem az embereket,nem vagyok nyílt jellem,van ezzel a szakmával sokféle munkalehetőség.

Éjjeliőr de szívesen lennék,ha találnék ilyet.A kollégákkal viszont elvagyok jól.

27

2014. máj. 17. 18:32
 14/16 anonim válasza:

Igen szoftverfejlesztő, bár...ez is érdekes, projectes dolgoknál, kell a nem nemzárkózottság.

és igen van biztonságiőr nőben, nem is egynehány. Itt a cégnél is vagy 4-5 öt láttam már.

2014. máj. 18. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Én írtam először a szoftverfejlesztőt. Igen, mivel jellemzően csapatban kell dolgozni, ezért nem kerülhetőek meg az emberek, ám saját tapasztalatból mondom, mert én erősen introvertált vagyok, hogy hosszútávon nem okoz problémát azzal a néhány megszokott, szintén introvertált kollégával megtalálni a hangot, sokkal nehezebb ismeretlenekkel vagy ritkábban látott emberekkel a kommunikáció. Alapvetően az irodai munkák közül vannak backoffice és frontoffice munkák, egy introvertált személyiségű embernek előbbi előnyösebb, a programozás tipikusan előbbi kategória, nem kell közvetlenül az ügyfelekkel felvenni a kapcsolatot.

Ami a biztonsági őröket illeti, azért nem mindegy, hogy hol, mondjuk az éjszakai portaszolgálat tipikusan jó egy introvertált embernek, na de pl. egy forgalmas boltban dolgozni rémálom lehet.

2014. máj. 19. 08:30
 16/16 Cyberapa válasza:
Dolgozz a cégemnek, otthonról a géped mellől. Legyél kreatív és számlaképes és nem kell elviselned mások hülyeségeit :)
2014. jún. 10. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!