Az erősen introventált (zárkózott) embereknek milyen munka a legmegfelelőbb?
Figyelt kérdés
Annak, aki szívesebben van egyedül ill. csak szűkebb baráti körével érzi jól magát. Van olyan munka, ahol nem vagy alig kell emberekkel kapcsolatot teremteni, és ha lehet nem egy borzalmas munka kis keresettel?2014. máj. 16. 19:31
2/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ilyen létezik. Kössz a semmit.
2014. máj. 16. 19:45
4/16 anonim válasza:
Az éjjeli őr melóval nem tudom, mi bajod, amit az első is írt. Totál egyedül lehetsz.
5/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2014. máj. 16. 20:59
6/16 anonim válasza:
És? A lányoknak büdös a munka?
Nem képzeled, hogy itt 300 Ftos órabérért bárki késharcolni fog egy csapat kisebbségivel.. szépen bezárkózik és hívja a rendőröket, havan valami, ennyi a dolga, erre még egy műkörmös lány is képes.
7/16 A kérdező kommentje:
Mert a biztonságiőr tipikusan női szakma.. nagy segítség voltál, inkább ne is írj többet.
2014. máj. 16. 21:25
9/16 anonim válasza:
Nekem bejönnek az ilyen durci csajok. Olyan cuki
10/16 anonim válasza:
Bár nem feltétlenül magányos meló, mert azért együtt kell működni másokkal, de a szoftverfejlesztés alapvetően introvertált embereknek való, mert az ember a munkanap nagyobbik részében bele van mélyedve programozásba, és a kollégák többsége is inkább introvertált.
(Én meg itthonról űzöm, a kollégákkal skype-on tartva a kapcsolatot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!