Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora hátrányt jelent az...

Mekkora hátrányt jelent az eletben ha nincs jogositvanyom (tovabb lennt)?

Figyelt kérdés
Ma buktam meg negyedszerre a forgalmi vizsgan es mar 300ezer felett van a jogositvanyom szerintem egy-ket plusz óra nem segitene tobbet meg mar pofam nincs lehuzni a szuleimrol persze ebbe sokminden benne van elso alkalmakkor kocsog vizsgabiztost kaptam de most full normalis volt es nem voltam kepes tobbedszerre sem beparkolni.Ugy dontottem abbahagyom.Az lenne a kerdesem hogy kesobbiekben milyen nehezsegeket jelenthet ez a munkanal stb..nagy varosban szeretnek majd lakni a millios varosokban meg amugy is katasztrofa vezetni nem? Sok munkahelynel kovetelmeny amugy a jogositvany vagy lehet elni nelkule?17/f

2014. máj. 15. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Egy nagyvárosban elvagy kocsi nélkül, de kisebb helyen nem. Mellesleg, férfiként jogosítványod nem lesz, azért az nagy szégyen, szerintem. Ha megnősülsz, gyerekeid lesznek, mindig buszoztok majd, csak mert nem tudsz megszerezni egy nyamvadt jogsit? Munkahelynél nem feltétlen hátrány, bár munkakörtől függ. Azonban bizonyos esetekben, akár le is maradhatsz esetleges előléptetésről, stb, ha az adott pozícióval mondjuk céges autó járna.
2014. máj. 15. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Nos ne jelentkezz sofőr állásra és olyanra, amihez céges autót kapnál és akkor nem leszel hátrányban.

" katasztrofa vezetni nem?"

Max annak, aki nem tud.

"nem voltam kepes tobbedszerre sem beparkolni."

Akkor vegyél több gyakorlati órát, majd ha megy akkor menjél vizsgára.

2014. máj. 15. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem olyan munkakörbe jelentkezel, ahol követelmény a jogosítvány, akkor egyáltalán nem hátrány. Ez meg kb az állások max 10%-a.

Nagyobb városban simán ellehetsz autó/jogsi nélkül.

2014. máj. 15. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
HA minden második nap boldoggá teszel,én megtanítalak vezetni,.-54 éves nyugdíjas hölgy vagyok.
2014. máj. 15. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha engem is boldoggá teszel akkor autót biztosítok neked. 65 éves nyugdíjas férfi.:) Toljad komám jeligére.
2014. máj. 15. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Bp-re nem kell jogsi, vannak ismerőseim akik így csinálják.

Ugyanakkor azt is elmondom, hogy én egy hétig nem bírnám ki nélküle. Ha a párom szüleihez megyünk 18kerbe, most szálljunk át 2x meg utazzunk 2-3 órát csak oda, aztán meg vissza is?

Csajozni se lesz olyan könnyű..

Csináld meg azt a sz@rt. És ne menj vizsgára, amíg nem tudsz parkolni. Vegyél órát, sokat, ha kell, de emlékeim szerint a vizsga vagy 5x annyiba kerül, mint egy óra. Már vehettél volna belőle 20 órát. 20 órányi parkolás után nem igaz, hogy nem megy :]

2014. máj. 15. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
6%
Munkahelyeken nem hátrány, viszont az élet egyéb területein hátrány fog jelenteni, szerintem. Férfi vagy(leszel), hogy fogod a családodat elvinni valahova? Mindig tömegközlekedéssel mentek majd? Vagy ha te nagyvárosi vagy is, mi van ha a leendő társad meg vidéki, akihez le kell ugranotok vidékre x okból, akkor is buszoztok, vonatoztok majd? Szerintem egy felnőtt férfinek a jogsit illik megszerezni, meg kocsi sem árt.
2014. máj. 15. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell a süket duma, hogy férfiembernek szégyen ha nincs meg a jogsija. Nem mindenki születik autóvezetőnek, én se tudnám elképzelni magam városi forgalomban vezetve, nem kell ekkora stressz. Nem kell minden férfinak jogsi és kész. Ennyi autó sem kellene már, meg a légszennyezettség ami velük jár.
2016. júl. 27. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!