Állásinterjún elsírtam magam, amikor anyukámról kellett beszélnem, aki meghalt. Jelenthet ez hátrányt?
Miért kellett anyukádról beszélned? Ezt eleve nem értem.
Ha csak annyi volt a kérdés, hogy mivel foglalkozott, vagy hasonlóan személytelen témában, akkor szerintem gáz, hogy nem tudtad visszatartani a könnyeid, mert azt mutatja, hogy nem tűröd a stresszt, nem tudod feldolgozni a traumákat. Ez sok munkahelynél hátrányt jelent.
Ha nagyon belementek személyes kérdésekbe, mint pl. miben halt meg, hogy teltek az utolsó napok, és emiatt tört el a mécses, akkor megértem, de akkor meg az interjút vezető volt a hibás, ilyennek véletlenül sem szabadna szóba kerülnie. Neked is egyszerűen ki kellett volna térned a válaszadás elől azzal, hogy ez a magánéleted, nem akarsz róla beszélni.
Állásinterjún - hacsak nem híres ember édesanyád, s ez nem közismert- akkor nem szabadna édesanyádnak szóba kerülnie.
Te hoztad szóba? Akkor butaság volt.
Ha meg ők, akkor meg durva hiba.
Én el tudok képzelni egy " Olyan ismerős az édesanyja neve, nem a Akárhol dolgozik?" kérdést. Ez nem törvényellenes....
Sírni viszont nem kellett volna..... Nem hinnem, hogy jo benyomást tettel a munkáltatóra....
Leírnád, mit kérdeztek anyukáddal kapcsolatban? Tényleg érdekelne, mert ilyenről még nem hallottam!
Amúgy meg nagyon gratulálok! :)
Kérdező:
Teljesen egyetértek a válaszoddal! :-) Ne foglalkozz a leugató válaszolókkal! Azt se tudják miről vakerálnak! :-)
Én is így jártam, mint te, és engem is felvettek! :-)
Azért kérdezett bele mindenbe, mert érdekled, jó benyomást tettél rá, és szeretne emberileg jobban megismerni, aminek örülhetsz, mert ez nem csak 1 sablon interjú volt, mint szokott lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!