Munka keresésnél hátrányt jelent ha valaki fogszabályzót visel?
Én jó ideje munkanélküli vagyok és azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy ma már az is hátrány ha az ember a világon van. Fiatalság, szépség orientált világban élünk. De azt hiszem a kisgyerek sokkal nagyobb hátrány lesz, nem azért mondom, hogy lekonyulj de a kisgyerekes anyukáktól sikítófrászt kapnak a munkáltatók. Én minden egyes r***dt állás interjún megkapom, hogy van-e gyerekem akarok-e és ha igen mikor. És az a röhejes, hogy mindjárt a 40-et verem korban és még ennek ellenére is...
Javaslom, hogy ha gyerekkérdés kerül szóba közöld velük, hogy a család akkora, mint a 100 tagú cigány zenekar, és mindig van, aki vigyáz rá. Ha olyan a szakmád, ahol nem találkozol emberekkel /ügyfelek, vendégek/ akkor nem hiszem, hogy hátrány lenne a fogszabályzó. Manapság már vannak színtelen fogszabályzók meg olyan is, amit belülre a fog mögé raknak. Nem tudom neked milyen van. Csak ne vigyorogj, mint a vadalma csak mosolyogj.
Egyébként nagyon kell? Úgy értem rettentő csálék a fogaid vagy csak némi korrekcióra van szükség? Esti szabályozó nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!