Éjszakai fogszabályzót szeretnék. Maga a fogszabályzó mennyibe kerül? Fogorvos függő? Kedvezmények vannak?
Nekem az állandó utáni éjszakaim kb. 60ezer volt magándokinál. Én magándokit javasolnék neked is.
Az meg hogy éjszakait szeretnél, az szép dolog, de ha olyanok a fogaid, akkor semmit sem fog érni. Majd egy orvos megmondja, hogy mi is kell neked.
szia!
Nekem Nyíregyházán 40 000Ft volt dr László Mariannál 2009-ben. Az állítás meg esetenként 3600 Ft.
Álladnó százasból?
Nekem ezelőtt 4 évvel, igaz, nem a legolcsóbb dokinál, de 300 volt az alsó-felső fém.
annyit azért leírok, nehogy meglepetés érjen, hogy amíg viselnem kellett baleset miatt, folyton csak tátott szájjal aludtam, előttem egy törölközőkendő volt leterítve az állandó nyálfolyás miatt. Egyszerűen be sem tudtam a sok nyáltól zárni a számat, úgy kellett aludnom nyitott szájjal, a nyál meg csak folyt szerte-szét...Nem kívánom vissza azt az időszakot, hidd el!
persze, lehet, hogy én voltam a kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!