Állás keresésnél, ha beadod az önéletrajzodat több helyre nagyobb az esélye annak, hogy az állás meghirdetése előtt felveszik veled a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Jenleg munkanélküi vagyok.Bementem néhány helyre panzió stb.. és leadtam az önélatrajzomat. Ilyenkor kidobják az önéletrajzot ha jelenleg nincs felvétel, vagy megőrzik? Ki hogy gondolja? Tapasztalatok?2012. jan. 9. 17:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem sajnos az esetek nagy részében nem törődnek a beérkezett önéletrajzokkal. Persze vannak olyan helyek is, ahol igen, ezek a korrektek, és az én tapasztalatom szerint ahol foglalkoznak az önéletrajzoddal, ott hamar vissza is jeleznek.
Ha nincs felvétel lehet megőrzik, de szerintem ez minden helyen más és más.
Sok sikert! ;)
2/2 anonim válasza:
Változó, van ahol megőrzik, van ahol kidobják. De a legtöbb helyen elolvassák és ha nem teljesen esélytelen, hogy valaha is felvegyenek, akkor megtartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!