Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ha ez az álmom és...

Szerintetek ha ez az álmom és mindemt beleadok lehet belőle valami? Bővebben lent.14L

Figyelt kérdés
Fogorvos szeretnék lenni Amerikában. Egy jó gimnáziumba fogok most járni. Nem annyira kemény mondjuk mint egy Verseghy de egy jó gimnázium. Magyarországon végzem majd el az egyetemet. Egyetem mellett ha lesz időm és nyáron dolgozni fogok, h legyen pénzem külföldön. Ott pedig beilleszkedek fogorvosként. Kitűnő tanuló vagyok tehát nem 3as átlaggal akarok az orvosira menni. Elszánt vagyok és elhiszem, h sikerülhet. Ti mit gondoltok?

2014. máj. 4. 15:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Évi 3 millát? Te hol élsz? Egy soproni profi fogtechnikus olyan 50-60e forintos órabérrel dolgozik. Szóval azt a 3 millát durván havonta megkeresi.
2014. máj. 4. 19:26
 12/24 A kérdező kommentje:
sopronban a fogorvosok is ilyen jol keresnek??
2014. máj. 4. 19:33
 13/24 anonim ***** válasza:

Igen, mivel az osztrák fogorvosok még drágábbak és tömegesen jönnek át az osztrákok a komolyabb fogpótlásokra / műfogsort csináltatni, stb....

Amúgy Budapesten sem keresnek rosszul a privát fogászok. Az enyémnél egy (1!!!) sima tömés aki durván 10 perc 10 rugó. Egy natúr vizsgálat ami 2 perc meg 5,000. Hála isten még komolyabb beavatkozásra nem volt szükségem de ezek alapján mondjuk egy egy órás gyökérkezelés árába bele se merek gondolni.

2014. máj. 4. 19:38
 14/24 A kérdező kommentje:
én azt olvastam, h havi 400.000et kersesnek nettoba.
2014. máj. 4. 19:47
 15/24 A kérdező kommentje:
Abbol csak egy nagyon jo fogorvos tud csinalni 3 millat havonta...
2014. máj. 4. 19:48
 16/24 anonim ***** válasza:
Lévén a magánpraxisban nincs olyan, hogy "ennyit vagy annyit", csak attól függ mennyit keres, hogy mennyit dolgozik.
2014. máj. 4. 20:01
 17/24 A kérdező kommentje:
Ertem koszi es a maganrendeles pedig hetkoznap delutan es szombaton van? Vagy ezt a fogorvos valogatja h mikor?
2014. máj. 4. 20:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Simán van délelőtt is vagy akár hétvégén is. Egy magánrendelés nem SZTK, hogy reggel 8-16 óra között legyen nyitva... Pont az a lényege, hogy kiszolgálja a piaci igényeket. Ha olyan a ügyfélkör, akik el tudnak jönni délelőtt is akkor délelőtt is rendelni fog. Ha meg olyan, akkor akár este 9-kor is még lehet koronát építeni.
2014. máj. 4. 21:00
 19/24 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Ertem koszi es a maganrendeles pedig hetkoznap delutan es szombaton van? Vagy ezt a fogorvos valogatja h mikor?"

Hát ezek után én hozzád tuti nem mennék! Sötétséget árasztasz magból, de betudom a tojáshéj leárnyékoló hatásának...

2014. máj. 4. 21:51
 20/24 A kérdező kommentje:
Bocs h nem tudom. En ugy tudom h a maganrendeles amikor az fogorvos a sajat zsebebe keres az olyankor van es hetkoznap delelott pedig barki mehet vagyis az nem maganrendeles....
2014. máj. 5. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!