Szerintetek ha ez az álmom és mindemt beleadok lehet belőle valami? Bővebben lent.14L
Figyelt kérdés
Fogorvos szeretnék lenni Amerikában. Egy jó gimnáziumba fogok most járni. Nem annyira kemény mondjuk mint egy Verseghy de egy jó gimnázium. Magyarországon végzem majd el az egyetemet. Egyetem mellett ha lesz időm és nyáron dolgozni fogok, h legyen pénzem külföldön. Ott pedig beilleszkedek fogorvosként. Kitűnő tanuló vagyok tehát nem 3as átlaggal akarok az orvosira menni. Elszánt vagyok és elhiszem, h sikerülhet. Ti mit gondoltok?2014. máj. 4. 15:28
2/24 anonim válasza:
A magyar (fog)orvosi diplomát nem fogadják el az USA-ban. Tehát ha ott akarsz dolgozni nincs is értelme itthon elvégezni az egyetemet, inkább már kinn kell belekezdeni.
3/24 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha van felsőfokú angolom?
2014. máj. 4. 16:44
4/24 A kérdező kommentje:
Am tudtok egy olyan országot ahol jól meg lehet élni a fogorvosi szakmából és elfogadják a magyar diplomát? Egyébként Amerikában úgy tudom nem lehet eggyetemet kezdeni úgy ha magyar vagy.
2014. máj. 4. 16:46
5/24 A kérdező kommentje:
Mármint ha nem az USA-ban laksz. Csak magyar egyetemre lehet menni.:/
2014. máj. 4. 16:46
6/24 anonim válasza:
Miért, úgy akartál fogorvosként praktizálni az USA-ban, hogy nem ott laksz?!
Amúgy az angol felsőfoknak ehhez semmi köze - az kb. alap.
7/24 A kérdező kommentje:
Mert később ott szeretnék lakni. Egyébként akkor semmi féle képpen nem tudnék ott dolgozni mint fogorvos?
2014. máj. 4. 17:18
8/24 anonim válasza:
"Am tudtok egy olyan országot ahol jól meg lehet élni a fogorvosi szakmából és elfogadják a magyar diplomát?"
Magyarország.
9/24 A kérdező kommentje:
Magyarországon azért annyira nnm lehet jól megélni. Ha veszel egy magánpraxist az kb 20 milla min. Ja és kb ha nagyon jó vagy kereshetsz évi 3 millat. Szamold ki meddig kell fizetned majd hitelt.
2014. máj. 4. 19:18
10/24 A kérdező kommentje:
*Nem. Bocs a helyesírádi hibákért. Telóról vagyok.
2014. máj. 4. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!