Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállaljam vagy sem? (új...

Elvállaljam vagy sem? (új munkahely)

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy júni közepétől nem lesz munkám. A sulim is akkor fejezem be. Ez a jelenlegi munka és a sulim kapcsolódik egymáshoz, tág értelemben irodai munka. Most kaptam egy állásajánlatot, de egyáltalán nem ehhez a mostani munkámhoz hasonló és nem is a sulihoz kapcsolódó. Egy boltban kellene dolgozni. A dolgot nehezíti, hogy hosszú távra gondolnak rám, tehát nem mondhatom azt 1-2 hónap múlva, hogy "bocs találtam mást".

Tehát a kérdés az, hogy elvállaljam-e vagy várjak, hátha lesz irodai munka, amiért végül is tanultam.

2014. ápr. 10. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Már miért ne léphetnél le amikor akarsz? Rabszolgát keresnek, vagy mi?
2014. ápr. 10. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:

nem nem nyilván nem :)

ez hosszú, a lényeg, hogy nem lenne fer. Azt most ne firtassuk. Tegyünk úgy mintha így lenne :)

2014. ápr. 10. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Naiv vagy. Soha senki nem fogja ebben az országban a hűséged megfizetni.

Magam kenyerén tanultam meg, ha nem tetszik, akkor megyek tovább. Hogy mi fair is mi nem az nézőpont kérdése.

Ha neki ki kell rúgni 2 embert, mert nincs pénze fizetni őket, akkor vajon ki fog-e rúgni, vagy nem? Persze, hogy igen.

Az élet nevű játékot túl kell élni.

Én is egyszer kaptam egy tuti jó zsíros állást, amiért a szívét kivágta volna a legtöbb ember. Aztán közölték, hogy mennyi pénzt fogok kapni. És akkor mondtam, hogy viszont látásra. Pedig sok embertől kellett szívességet kérni érte.

Nem éreztem magam rosszul, de becsülöm, magam annyira, ha valami nem jó, akkor tovább állok.

2014. ápr. 10. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor légy fair te! MOnd meg, hogy olyan feltétellel tudod elvállalni hogy ha a szakamádban kapsz állást, akkor nem fogsz nemet mondani. Anno én is 9 hónapot húztam le az első munkahelyemen, ahol ezt tudták és csak utána tudtam elhelyezkedni normálisan. Viszont addig is volt fizetésem.
2014. ápr. 11. 12:12
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, én ezt mondtam, viszont akkor nem is vágunk bele, mert ez egy új bolt lenne, és kizárólag rám gondolt, ha én nemet mondok akkor nem is foglalkozik vele! szóval nagy gondba vagyok, jó lenne a fizu, meg a biztos meló, de viszont nem szakába vágó és nem is egy boltban szeretnék megöregedni, viszont a mai helyzetben nem nagyon lehet válogatni a melók közül :/
2014. ápr. 11. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!