Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elbocsájthatnak a munkahelyemről?

Elbocsájthatnak a munkahelyemről?

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdtem el dolgozni egy cégnél, mert az egyik alkalmazott egy másik állás miatt felmondott. Most azonban mégsem jött neki össze az új munkahely és vissza szeretne jönni ide.

Neki van egy gyereke, félmillió forint adóssága és 3 év munkaviszonya a céggel. Elégedettek voltak vele. A főnököm túlságosan jószívű és megsajnálhatja. Én viszont igyekeztem valódi kemény és precíz munkát végezni. Rám sem lehetett panasz.

Aggódom, fontos ez az állás. Köszönöm szépen a segítséget.

2014. ápr. 3. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elbocsájthatnak. Örülök, hogy segíthettem.
2014. ápr. 3. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Mivel még próbaidős vagy így rosszul járhatsz.
2014. ápr. 3. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Simán és nem is eshet szavad sem
2014. ápr. 3. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
Sajnáld meg mert van egy gyereke, félmillió forint adóssága. Etetni kell a picit és szolidaritásból ajánld fel, hogy önként távozól. Lehet mert ilyen nemes voltál, adnak kárpótlásúl egy takarítói állást, hogy pucold a fost meg okádékot és nem rúgnak ki az utcára
2014. ápr. 3. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos el.
2014. ápr. 3. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Bármikor elbocsájthatnak, még akkor is, ha már nem vagy próbaidős, csak más módon tehetik meg abban az esetben.

De mindenkire érvényes ez, nem csak Rád.

Ilyen a munkaerő-piac.

2014. ápr. 4. 06:39
 7/12 anonim ***** válasza:
esetleg találd ki hogy neked meg több millió forint adósságod van és még a családod is segíteni kell...
2014. ápr. 4. 08:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha a próbaidőd 3 hónap,akkor sajnos bármikor bármilyen indok nélkül elbocsájthatnak!
2014. ápr. 4. 10:20
 9/12 anonim ***** válasza:

"De mindenkire érvényes ez, nem csak Rád. "

A rád kisbetű, mert Rád egy falu.

2014. ápr. 4. 12:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2014. ápr. 4. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!