Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 15 éves lány vagyok, nyáron...

15 éves lány vagyok, nyáron szeretnék dolgozni, hol tehetném ezt meg?

Figyelt kérdés
Tiszaújvárosban lakom és szeretnék valami munkát a nyárra! Előre is köszönöm

2014. ápr. 1. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Diákszövetkezeten keresztül.
2014. ápr. 1. 22:19
 2/4 anonim válasza:
Kötelező önkéntes (közmunka) nem elég? 50 órát kell teljesítened érettségiig... Egyébként valszeg akár egy Fornetty üzletbe is beengednek nyári munkára, de szerintem bárhool megkérdezheted, maximum nemet mondanak. Tesség a saját fejedből gondolkodni. Felnőtteknek nem csak az a feladata, hogy dolgozzanak, hanem hogy önállóan gondolkozzanak.
2014. ápr. 17. 11:45
 3/4 A kérdező kommentje:

1.közmunkáért nem adnak pénzt az kötelező

2. én már teljesítettem az óráimat, nem lehet többet

2014. ápr. 18. 11:02
 4/4 anonim válasza:

Akkor ott vannak a különböző üzletek. Mikor leszel 16?

Mert akkor mehetnél apróbb üzletbe dolgozni. Vagy menj szüleiddel dolgozni, például apám vállalkozó, és úgy visz engem dolgozni majd, hogy kapok normál fizetést. (Persze nem sokat, de azért... :D)

2014. ápr. 19. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!