Mennétek hómunkásnak?
Figyelt kérdés
Most néztem, este 10-től reggel 6-ig nettó 3400 Ft-ot adnak érte.2009. dec. 19. 23:36
21/22 anonim válasza:
Nem csak azért válaszoltam.
Szerintem meg az a szánalmas, hogy nem is ismersz, és rögtön ilyen megállapításokat teszel.
22/22 anonim válasza:
Én tegnaop voltam életemben elöször és 14:00 től 22:00-ig voltunk Budán..,a munka valójában mig kigyalogolsz a terepre már elvesz fél órát,a hólapátólástól sem szakadsz meg és közben is leálltok pihenni..,valójában 20:00-kor már nem csináltunk semmit,fél kilencre kellett visszamenni,igy ha azt nézzük dolgoztál a 8 órából 5-6 órát és nem is szakadtam meg a munkában!!Sőt még forró teát is hozott egy taxis:)És jó volt a társaság is mert kettő kivételével velem (29) egykorúakkal voltunk együtt és egy sem csöves,én sem!Csak gondoltam egyet és kipróbáltam,hogy milyen ez a meló,úgyis már rég volt ilyen nagy hó kishazánkban,szóval sztem egyszer Te is kpróbálhatod;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!