Mennétek hómunkásnak?
Figyelt kérdés
Most néztem, este 10-től reggel 6-ig nettó 3400 Ft-ot adnak érte.2009. dec. 19. 23:36
1/22 anonim válasza:
Dehogy mennék. Itthon is fázok a 23 fokban. Ki sem megyek ha nem muszáj.
2/22 anonim válasza:
nem mert találok jobb melót, de ha speciel nem lenne más tudásom és melóm és kellene a pénz, akkor miért ne?
3/22 anonim válasza:
Nem,akkor se ha nem lenne egy fillérem se.Azt hiszem,nem akarok még meghalni.Mert ha én hómunkás lennék,tuti hogy nem bírnám ki a műszakot,és odafagynék a járdához,vagy a lapáthoz:(
4/22 anonim válasza:
Nem, mivel egyrészt van másik munkám, másrészt lehet, hogy nem is engednének egy pici nőt ilyen munkára, viszont a lakótelepünkön néha szívesen beállnék eltakarítani a havat meg leszórni a jeges utakat, mert az illetékesek pont Murphy törvényei alapján a legrosszabbkor felejtik el.
5/22 anonim válasza:
Ha minden kötél szakadna jahh...
6/22 anonim válasza:
IGEN!
Ha nagyon kellene a pénz és nem lenne másra lehetőségem, örülnék a hóesésnek és lapátolnék még azért a párezer Ft-ért is...
Amúgy, amikor családi házban laktunk vidéken (20 évig!) akkor muszáj volt naponta többször, vagy akár éjszaka is eltakarítani az előttünk levő járdáról a havat, akkor nagyon sokat lapátoltam havat INGYEN!!! Nem szakadtam bele, sőt olyan melegem lett pár perc után, kicsit sem fáztam.
7/22 anonim válasza:
Ha a szükség úgy hozza miért ne.Egyébként hol nézted?
8/22 anonim válasza:
mennék, de csak Pesten keresnek, nálunk nem. és a 3400 Ft-ból 3200 Ft a vonat, úgy meg már nem buli.
9/22 anonim válasza:
Ha nem lenne más kereseti lehetőség, természetesen mennék. (diplomás vagyok)
10/22 anonim válasza:
Természetesen ha pénzre lenne szükségem mennék.Sokan örülnek is neki ha van ilyen lehetőség.Nem olyan rossz munka az.Fázni biztosan nem fáznék.Otthon is szoktam havat lapátolni mikor sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!