Mit lehet tenni, ha kivételezős és igazságtalan főnököm van?
Az egyik kollegám (szintén férfi) eddig minden munkanapján elkésett, állandóan elrontja a feladatait, mégis a főnököm (nő) teli szájjal mosolyog rá, valahányszor megszólal.
Nekem viszont állandóan megjegyzéseket tesz, holott nekem van a legmagasabb pontszámom teljesítmény alapján (pontozzák ezen a helyen) és mindig leggyorsabban megoldom a feladatokat.
valamiért nem vagyok neki szimpatikus, nem mondom ugyan hogy utál, de úgy érzem magam mint a középiskolában, amikor a tanár kivételezgetett a kedvenc kis diákjaival
mit tehetnék? jobb meghúzni magam és tűrni?
férfi vagy vagy nő?
mert ez fontos lenne
Ha nő, akkor ne vedd a szívedre, mert a nők a férfiaknak, míg a férfiak a nőknek kedveznek, míg a munka területén is.
Ha viszont férfi vagy, akkor lehet, hogy ő jobban bejön neki, mint férfi.
De lehet, hogy csak emberileg őt szimpatikusabbnak találja, vagy közvetlenebbnek, vagy látja, hogy félsz tőle, és ezért lekezel. Bármi lehet.
"a nők a férfiaknak (...) kedveznek"
Én ezt eddig egyáltalán nem tapasztaltam, sőt...
F
1. válaszoló, látom figyelmesen olvastál...
A kérdező 1. mondatában benne van, hogy a kollégája SZINTÉN férfi, tehát a kérdező is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!