Otthagynátok a munkátokat, vagy hagytatok már munkát ott ordibálós, sokszor igazságtalan főnök miatt?
sok mindentöl függ..ma már inkabb meghuzza magat az ember,mert munkalehetöség az nulla.
lenne lehetöséged máshova menned?
én egyszer kiléptem,mert beteg lettem,erre azt mondta a fönök h bejövök vagy ki vagyok rugva.
bejelentettem a húzását a felettesénél.de eljöttem utana.
Ez sokmindentől függ. Ha találnék másik helyet, ahol tárt karokkal várnak, akkor nem lenne kérdés. A semmire viszont nem lehet alapozni, abból nem fizetem ki a számlákat, így aztán ha sanszos lenne, hogy sokáig nem találok munkahelyet, akkor nem mennék.
Viszont, igyekeznék gőzerővel másik munkahelyet keresni!
Nagyon nem bírom az igazságtalanságot. Inkább eljöttem, mielőtt fel kellett volna vennem a 'lehajtott fejű szolga' szerepét.
A cégek arra verik magukat, hogy ők tartják el a munkavállalóikat, azt viszont nem veszik figyelembe, hogy a dolgozók mindezért 'cserébe' fenntartják a céget, ellátják a szolgáltatásokat, eladják a termékeket.
Holnap mondok fel. Mondjuk szerencsére két munkám van, szóval így az egyik megmarad, de igazából most annyira megalázott a főnököm, hogy ha nem lenne másik helyem, akkor is rögtön felmondanék. Nagyon türelmes vagyok, de vannak olyan határok, amiket ha átlépnek, azt akkor sem tolerálom, ha éhen veszek is miatta.
(jó, mondjuk a dologhoz hozzátartozik, hogy a kiváltó ok nálam egy ímél volt, amit megmutattam a páromnak és a családomnak, mert mondták, hogy annyira biztos nem rossz a helyzet... és miután elolvasták, mindenki azt mondta, hogy igazam van, lépjek és segítenek, ha kell. Így azért könnyebb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!