Otthagynátok mindent?
A kedves családom: Szüleim és az élet társam
a szüleim elviselhetetlenek, anyám ott tesz keresztbe ahol tud, apám iszik egész nap, és rejtvényt fejt, ebből áll az élete.
Élettársam
Amikor megismerkedtünk minden jó volt azóta 3 év telt el, és veszekszünk sokat. Rendmániás, betegesen!
Volt hogy egy veszekedés hevébe letépte rólam a pulóvert... mi jön ez után? Pofon?
Semmi se jó neki amit csinálok.
Vettem egy telket és építetek rá egy kis házat és arra gondoltam hogy egyik nap fogom magam és odaköltözöm!
Szó nélkül!! És kész! Ti megtennétek?
Ami nem megy azt nem kell eroltetni. Egy elettarsi vigyony nem "aso, kapa nagyharang".
Ha nem tudsz vele elni hagyd el, ha el tudod vele kepzelni a hatralevo eletedet akkor maradj vele!
Ha nem jo igy ahogy most van, de ugy erzed, hogy meg tudjatok beszelni a dolgokat akkor uljetek le es beszeljetek meg!
Minek bonyolitani?
Szüleid olyanok amilyenek. Őket nem te választottad, viszont párt te választasz. Abban felelősséged van.
Sokan elrontják ott, hogy már az elején tudják milyen problémák vannak a másikkal, de misztikus okból azt gondolják, hogy mellettük majd megváltozik a kedves.
Ezt sajnos cáfolják a tények. Világmegváltó tervekkel nem érdemes belemenni kapcsolatba. Ez az egyik.
Másik, hogy. . . ez is rejtélyes: ami hiba most egy kapcsolatban, kilép belőle az illető és ugyanhasonló parnert keres, mint az előző volt. Valamiért az ilyenekhez vonzódik. :D
Utána persze panaszkodik, hogy ő milyen peches .
Szerintem költözz el és kész :D
Ezzel megoldod az egész életet , utána már semmi rossz nem fog veled történni.... :D
A betegesen rendmániás férfi nem férjnek, társnak való, hacsak nem a nő is ilyen. Kerüld hosszú távon.
A szüleid olyanok, amilyenek, ez nem a te választásod.
Ha teheted, szervezd az életed úgy, hogy a lelki nyugalmad meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!