Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A pályakezdőket nem alkalmazzä...

A pályakezdőket nem alkalmazzäk mert nincs szakmai tapasztalatuk de ha senki se alkalmazza őket akkor nem is lesz soha! A munka keresés, találás (mindegy milyen munkakörbe) komolyan protekcióval működik már csak? Vagy, hogy van ez?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 21:57
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
Nekem is ez a kérdés merül fel mindig, hogy hogyan találjak munkát ha nincs szakmai tapasztalatom? Nagyon rosszul van ez így elrendezve... vannak ugyan multiknál gyakornoki programok, de oda csak jelenlegi nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal vesznek fel...egyébként én pénzügy-számvitel szakon végeztem , és ha könyvelő akarok lenni, minimum elvárás általában a 2-3 év...
2014. máj. 18. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!